ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Важна информация за феновете на Ботев, които ще пътуват за Пазарджик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:11 / 11.08.2023Коментари (6)4875
©
Срещата с Xeбър ще се състои на 12 август /събота/ на стадион "Георги Бенковски", а началото е предвидено за 19.00 часа.

В деня на футболната среща касите за продажба на билети ще бъдат отворени в 15.00ч., една от тях ще е изнесена до входа на сектора за гости и ще обслужва само привържениците на гостуващия отбор. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 17.00 часа, като преди да бъдат допускани зрителите ще преминават през щателна полицейска проверка за носене на забранени или опасни предмети.

На спортното съоръжение няма да се допуска и вкарването на пластмасови бутилки с вода. Съветваме всички граждани да не чакат последния момент, а да бъдат по-рано на стадиона, тъй като проверките на полицейските органи ще бъдат щателни и влизането ще е по-бавно от обикновено. Зрителите да носят със себе си документи за самоличност. Децата до 14 години влизат задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация.

На пътя от Пазарджик по посока за АМ "Тракия", от района на Затвора нататък няма да се допуска паркиране на автомобили на фенове и привърженици на отбора домакин Хебър - Пазарджик. Там ще могат да паркират само автомобили с привърженици на Ботев-Пловдив.

Предвидени са места за паркиране на феновете на домакините, като с най-голям капацитет е паркинга пред входа на парк "Стадиона" откъм улица "Стоян Ангелов" /бившия автопазар/, като за паркиране може да се използват и съседните улици, в това число и самата улица "Стоян Ангелов", в платното по посока към кръстовището с бул. "Георги Бенковски".

Отправяме апел към зрителите, които живеят в Пазарджик, да дойдат на стадион "Георги Бенковски" пеш или с градския транспорт, за да не се създават предпоставки за пътни инциденти, затруднение за придвижване по улиците в близост до зоната на спортното съоръжение.

В охраната на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик , в това число жандармерия от ЗЖУ-Пловдив, София, Кърджали, екипи на "Специализирани полицейски сили" от ОДМВР-Пловдив и СДВР. Призоваваме любителите на футбола да спазват стриктно указанията на органите на реда и пожелаваме на всички мачът да се превърне в своеобразен празник за всички присъстващи.
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Те не пътуват за Пазарджик. Там живеят. Успех на Хебър над 1912 тлъсти калкана.
+1
 
 
Носете си джапанките за бягане, мишоци!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: