ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Ботев със скандални разкрития: Клубът подава жалби срещу собствената си публика! Искаме незабавна оставка!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 13.03.2024Коментари (24)14219
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев (Пловдив) от групировката TYF разпространиха остра позиция. В нея те говорят за атаки от страна на ръководството към "жълто-черни" привърженици.

От публикацията става ясно, че от пловдивския клуб са подавали жалба срещу собствените си фенове заради вдигнати транспаранти.

От фракцията поискаха незабавната оставка на Давид Асаев и атакуваха Александър Ослан, който е член на съвета на директорите на ПФК Ботев:

Ето и пълния текст на декларацията:

Уважаеми ботевисти,

В деня на сблъсъка с отбора от Разград бяхме изненадващо атакувани от ръководството на нашия любим клуб. Те решиха да задействат репресивната машина на МВР срещу членове на нашата фракция, като освен те и техните семейства са били атакувани.

Призовки и изваждане от домовете. Притеснение за родители, жени и деца. Групата ни винаги е била движеща сила в изготвянето и направата на световнопризнатите хореографии в Южната трибуна, както и тапетите изказващи мнението на Бултрас.

Тапети, които винаги са съгласувани между всички фракции. Именно за такъв тапет, изказващ мнението на Бултрас за атаките на бежанци над нормални граждани в центъра на столицата, биваме атакувани.

Удобно изрязани клипове на транспаранта, в още по-удобна медия, явно близка до ръководните фактори в нашия клуб, който съвсем умишлено “не е разбрал" към кого е насочено мнението ни, са довели до жалба в полицията.

Посланието - “Европа е център на цивилизацията, а не дом за бeжaнци. Aфрикaнcки кучeтa тук не сте добре дошли." Сами видяхте как бе интерпретирано това. Как удобно бе казано, че това се отнася за нашите футболисти. Футболисти, към които сме показали безрезервната си подкрепата.

Смятаме за недопустимо клуб да подава жалба срещу собствената си публика. Още повече срещу хора, които са в основата на шоуто по трибуните. Недопустимо е членове на Бултрас да ядат и пият на една маса с жалбоподатели.

Ние отказваме да се примирим. След това действие на клуба смятаме, че той обяви открита война на атакуваните групи. Искаме незабавната оставка на лицето стоящо зад жалбата - Виталий Лехинченко (Давид Асаев), женен по случайност за сестрата на Александър Ослан - седящ в основата на раздора в Бултрас.

Същият Ослан който бе отговорен за създаването на Ботев гард и атаките срещу наши фенове. Ботев Пловдив винаги е бил това, което е заради своята публика, тя винаги е била и ще бъде на стадиона, но дребните дерибеи с империалистическо мислене, работещи срещу Ботев Пловдив и плетящи интрига след интрига, няма да са там скоро.
Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на goche
премахни филтъра

+5
 
 
Момчета, не се излагайте, такъв плакат е абсолютно недопустим! Признайте си вината, извинете се, замълчете, защото това освен че е расизъм в чист вид, е директна обида за нашите африкански футболисти. Те са футболисти на Ботев и ние ги обичаме, ама ако не бяха наши футболисти, щяха да са африкански кучета, които нямат място при нас! Най-лесно е да се поставим на тяхно място, да приемем, че ние сме африкански футболисти на Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: