ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Скандални кадри: Известен фен на Ботев разказа как е бил ритан, псуван и заплашван със смърт от Илиян Филипов
Автор: Стойчо Генов 19:13 / 12.02.2024Коментари (13)21665
©
Голям скандал избухна в Ботев (Пд) в дните преди подновяването на първенството в Първа лига. Един от емблематичните привърженици на "жълто-черните" - Велизар Цолакидис, обяви, че е станал обект на агресия от страна на бизнесмена Илиян Филипов, чиято компания строи стадион "Христо Ботев".

"На 10 февруари, след контролата на Ботев с Хебър, отидохме с още един фен да видим как върви строителството на стадион "Христо Ботев". Изведнъж зад нас дойде кола, със свален прозорец и отвътре се чуха крясъци и заплахи от Илиян Филипов. Имаше реплики от вида, че ще ми такова мамата и че ще ме качи в багажника, за да ме утрепе", разказа Велизар Цолакидис.

"Илиян слезе от колата и посегна да ме хване за ухото. Започна да го дърпа, да го мачка. Аз се отскубнах, но той продължи да ми налита. Почна да ме рита и да ме блъска, като през цялото време ме заплашваше, псуваше и обиждаше", допълни привърженикът на Ботев.

Цялото видео бе публикувано в официалната клубна страница на ПФК Ботев във Фейсбук.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса съобщението на "жълто-черния" клуб:

Уважаеми Ботевисти,

В навечерието на подновяването на футболното първенство, очаквано от всички с нетърпение и надежда за още по-силно представяне на любимия ни клуб, се обръщаме към всички вас с голямо неудобство и чисто човешки срам.

Срам от това, че за пореден път хора, твърдящи, че са истински "ботевисти“, петнят имиджа и доброто име на Ботев Пловдив.

Длъжни сме да изразим своята ясна и категорична позиция срещу несекващата поредица от срамни и престъпни действия на определени персони, насочени както към служители на Ботев Пловдив, така и към нашите партньори и привърженици.

В публикуваното видео ще имате възможност да видите и чуете скандални факти, даващи яснота за случващото се около клуба.

Призоваваме всички безкористни и почтени привърженици на Ботев Пловдив да изразят смело своята позиция и подкрепят нашите усилия клубът да продължи да се развива по цивилизован и модерен път, непозволявайки на практики от миналото да обсебят неговото бъдеще.

Гледайте в прикаченото видео разказа на Велизар Цолакидис, председателят на Сдружение ПФК Ботев Борис Гиздаков и Божидар Караджов, мениджър в ПФК Ботев!

Още по темата: общо новини по темата: 1191
02.05.2024
01.05.2024
01.05.2024
30.04.2024
30.04.2024
30.04.2024
предишна страница [ 1/199 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ernesto
премахни филтъра

+3
 
 
Нещо по-сериозно ще напиша. Илиянчо е хубаво момче,работливо,но явно не си е избило комплексите от времето,когато му се налагаше да си живее в таксито поради липса на жилище! Парите явно не заличават несретата,на която даден индивид е бил подложен. Регистрационните номера на автомобилите за милиони с много нули в състава си и чат-пат по някоя седмица също! А когато си и селяк по манталитет,подобни удари на съдбата не те извисяват,а озлобяват!
+4
 
 
Начи тоа добралъшки убавец Пилейна,ако така му се случи в животеца да са инициира да м бутне,ръгне и т.н.,последното де шъ види ш,са облаците,евинтуално ко а по-устойчиф хасфалта! Баа таа голяма кратуна!Ти да искаш не мош го испусна!Де да замахнеш се главъ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: