ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пак загуби! Секулич изпусна дузпа, шокиращи пропуски на Херман и Ннади
Автор: Стойчо Генов 20:52 / 12.08.2023Коментари (72)13227
Отборът на Ботев (Пд) за пореден път разочарова своите привърженици през настоящия сезон. Жълто-черните загубиха от Хебър с 0:1 като гости в регионално дерби от 5-ия кръг на Първа лига, което се проведе на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик.

Ангел Бастунов (48) се разписа за "зелените". Мартин Секулич изпусна дузпа за "канарите", които завършиха мача в намален състав заради изгонването на Етоо.

Така възпитаниците на треньора Станислав Генчев остават само с 2 точки на 14-о място във временното класиране. Хебър пък има вече актив от 8 точки.

Домакините пропуснаха идеален шанс за откриване на резултата в 22-ата минута. Атанас Кабов беше изведен сам срещу Ханкич, но не пожела да подаде вдясно към чакащия на празна врата Георги Николов. Последва шутира с левия крак, при който топката излезе в аут.

Пет минути по-късно Самюел Акере опита финт срещу Роберт Мазан в наказателното поле и падна на земята. Реферът Георги Давидов бе близо до ситуацията и веднага отсъди дузпа. Тя бе изпълнена от Мартин Секулич, но вратарят на Хебър Матвей Игонен спаси. При добавката Рой Херман засече с глава, но в гредата.

След пропуска на Секулич възникна меле между играчи на двата отбора на тъчлинията. Давидов вдигна жълти картони на Точукву Ннади и Жоао Сеско, а освен това изгони от пейката асистента на Любослав Пенев.

Три минути след началото на втората част Хебър откри резултата. Георги Николов проби по левия фланг, след което центрира по земя към точката за изпълнение на дузпа. Там оставеният непокрит Ангел Бастунов засече с крак за 1:0. Преди да влезе в мрежата, топката рикошира и в тялото на Константинос Балоянис.

52-ата минута ботевистите пропуснаха отлична възможност за гол. Мартин Секулич беше изведен сам срещу вратаря, но въпреки че се забави, успя да подаде към Рой Херман. Той беше 6-7 метра пред голлинията, но шутира разочароващо над напречната греда.

В 60-ата минута шокиращ пропуск направи и Точукву Ннади. Нигериецът получи от Мартин Секулич пред вратарското поле, но също стреля твърде високо в аут.

В 82-ата минута влезлият на смяна Джеймс Етоо си изпроси втори жълт картон и остави жълто-черните с човек по-малко.

Ботев игра в състав:

Хидайет Ханкич, Рой Херман (56- Джеймс Етоо), Йонас Там, Станислав Работов, Константинос Балоянис, Точукву Ннади, Янис Карабельов, Самуел Акере, Николай Минков, Красиан Колев (73- Фаустат Степонавичус), Мартин Секулич.

Още по темата: общо новини по темата: 1180
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/197 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Дънди
премахни филтъра

+1
 
 
Няма страшно. Следващия кръг ще има първа победа срещу Крумовград. Ще има всенародни тържества и фойерверки, Илиянчо ще се раздаде. Цирк.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: