ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума каза тежката си дума: Локо може да атакува титлата!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:03 / 12.11.2019Коментари (11)6701
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев - Зума даде кратко интервю пред "Тема спорт". Той говори за представянето на черно-белите дотук и възможността Георги Илиев да бъде накаран да не слага край на кариерата си и да остане за пролетта.

- Г-н Бонев, коментарът ви за отличното представяне на Локомотив дотук през сезона, на какво го отдавате?

- След загубата на Левски осигурихме вече второто място. Даже слушам от футболистите, че започват да гледат за още по-напред. Много важен ще е мачът след прекъсването срещу Лудогорец. Двубоят в Разград ще даде много отговори. Ако съумеем да ги победим там, което през миналия сезон вече направихме, а и този сме един от трите тима, които им взеха точки, тогава вече футболистите ще получат крила. И ще е съвсем нормално да погледнем към шампионската титла.

- Колко променен е отборът спрямо началото на сезона?

- С всеки изминал мач, като махнем този със Славия в София и отчасти последния с Ботев Враца, футболистите показват израстване. То е благодарение на сериозната и отговорна работа от Бруно Акрапович, който намери общ език с Георги Иванов - Гонзо. Това всичко, с отдадеността на Христо Крушарски води до очакваните резултати. Гонзо е наша рожба и защитава честта на клуба.

- Ще успеете ли да разубедите Георги Илиев да продължи в Локо и през пролетта?

- За съжаление Георги Илиев е непреклонен в решението си. И аз, и Крушарски, и Акрапович, и Гонзо сме разговаряли с него, но той е твърдо решен да сложи край. Донякъде вътре в себе си сигурно е прав, защото има три дечица, съпругата му е във Варна, а и той си е кореняк варненец. Все едно някой на мен да ми каже - ти няма да се прибираш в Пловдив. За мен това ще е равно на емигриране от България (смее се). Георги Илиев е футболист, какъвто скоро няма да видим по българските терени. Лошото е, че може би и Стивън Езе няма да остане. Той заедно с другите момчета в ариергарда направиха така, че да имаме една от най-сигурните отбрани. А благодарение на двамата Илиевци - Митко и Георги, имаме и най-доброто нападение.

- Ще успее ли спортно-техническият щаб да намери точните хора за техните позиции?

- Вярвам, че Гонзо и Акрапович ще вземат правилните хора. Дори и да не са от класата на Георги Илиев и Езе, но вярвам, че ще са горе-долу на тяхното ниво. И във времето вече да се развият. В защита е по-лесно, защото там имаме повече алтернативи - Масоеро, Густаво Уирис също може да бъде използван. Но в атака ще е по-трудно, защото искаме да вземем доказан голаджия. Ако намерим точните двама или трима играчи през зимата, то тогава вече с право ще може да атакуваме шампионската титла. Но пак казвам, мачът в Разград е много важен и се надявам да го спечелим.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на LokoFan
премахни филтъра

+1
 
 
Нека продължават положителните и стойносни игри, класирането само ще дойде. За нас, феновете , всеки един резултат в топ 3 ще си е постижение. Зума е много прав с това интервю, най-малкото защото допълнително ще даде сили и допълнително желание сред футболистите, така че такива "говорения" идват супер.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: