ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ерол Садъков: Възмутен съм от строителството на стадион "Локомотив"
Автор: Стойчо Генов 14:38 / 25.04.2024Коментари (22)9856
© Plovdiv24.bg
Бих искал първо да изразя възмущението си от строителството на стадион "Локомотив", а след това да задам някои въпроси към администрацията. Това заяви общинският съветник от "Браво, Пловдив" Ерол Садъков по време на днешната сесия, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ерол Садъков е син на голямата легенда на Локомотив Пловдив и българския футбол Аян Садъков.

"Вижда се, че стадионът се строи изключително бавно, но пък за сметка на това – некачествено. На Трибуна Бесика и на Южната трибуна има неприемливи неща, които са видими с просто око - ръжда по огради, парапети и други метални елементи. Подпухнали и напукани стени, течове и влага", каза Ерол Садъков и уточни, че изказването му е "във връзка с публикации в медиите относно качеството на строителството на стадион "Локомотив“.

"Баща ми е от хората, които са дали целия си живот на Локомотив. Първите ми крачки са направени на стадион "Локомотив“, там съм израснал, най-вероятно и там ще остарея. Недопустимо е строители да се подиграват с паметта на стотици пловдивчани, отдали живота си на любимия си клуб, както и с бъдещето на Пловдив – децата, които се радват на успехите на Локомотив", допълни общинският съветник.

След това той зададе следните въпроси:

Кой следи качеството на строителството? Правена ли е проверка от Община Пловдив за строителните дейности, извършени дотук? Какво възнамерява да предприеме Община Пловдив предвид некачественото строителство? Има ли заявени още индексации от фирмата изпълнител? Ще има ли санкции срещу строителите? Кога и как Община Пловдив смята да пусне обществената поръчка за централната трибуна и вертикалната планировка за стадион "Локомотив“?

Plovdiv24.bg се свърза с бившия кмет на район "Южен" Костадин Язов, тъй като той отговаря от името на Общината за строителството на стадион "Локомотив".

"Първо искам да кажа, че трябва да се прави разлика между процес на строителство и процес на поддръжка на дадено съоръжение. Ако някъде има паднала боя или ръжда, това по-скоро е следствие на експлоатацията. Но така или иначе стадионът си има гаранционен срок и ангажимент на строителя е да отстрани всички дефекти", заяви пред нашата медия Костадин Язов.

Той бе категоричен, че когато получи нареждане от кмета на града, ще отговори подробно на зададените в Общинския съвет въпроси. Язов припомни, че двете нови трибуни (Бесика и Южна) са въведени в експлоатация след одобрението на комисии, в които членуват от 14 до 17 различни специалисти и те не са открили съществени нередности в строителството.

Гледайте в прикаченото видео изказването на Ерол Садъков в Общинския съвет!

Още по темата: общо новини по темата: 214
24.04.2024
29.03.2024
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
типочно за тях, искат да си покажат циганията пред всички, гнус!
-1
 
 
МНОГО ЛАФОВЕ, ЧЕРЕШКИ, МИЛИАРДЕРИ И НАКРАЯ ПАК С КАЛЪФКИТЕ
-1
 
 
Нищо подобно. Трибуните минаха комисия, която издаде разрешително. И двете от първия път. Жалък опит за дезинформация.
-3
 
 
Тоя психар Стиксчо,беше един от първите да пише глупости и да ни излага и когато Локо ни размазаха с 6:0…..Как обичаме шестоъгълния, насладата е вечна!
0
 
 
Язов е надзорник на строежа и трябва той да уведомява общината за нередности а не да чака от нея писма.За поддръжката също е прав,има мръсни петна по подовете,не е мито откакто са построени трибуните,само се мете,но е рано за нов обект до има ръжда и пукнатини.Строителството върви бавно ,а за ъглови сектори не е мислено в проекта(на всеки ъгъл се засичат хората от различните трибуни).
+4
 
 
вай вай братя роми каква стана тя. подигравахме се на жълтите а кашона вече се разпада. прекрасните новини не спират
0
 
 
Ма как няма си възмутен , нали те хранят ПИМК , народа не е прост като теб
-4
 
 
Индианци, петата и шесте бахура нямат изпърдяване! Колкото и да пръцкате тук, само по-лошо ги намествате
Сподели какво ново....
на 25.04.2024 г.
+4
 
 
феновете на ВСИ United и без това обичат да се хвалят кое е първо, първи фенклуб, първи масови гостувания и тем подобни брътвежи. Сега могат да се похвалят с първия ръждясал кашон в света - ще изумим всички. Може би бесите са завещали специално велпапе, което има свойствата на желязо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Пловдивски футболист с първи гол в Литва, попадна и в отбора на кръга
Стана ясно защо Левски не успя да привлече свободния вече Динко Хоркаш
Хеттрик за Даниел Маджаров и два гола на Петър Андреев при разгром на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: