ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Докога ще се фаворизира бездънната яма на бул. "ИзтОчен" 10?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:05 / 04.04.2023Коментари (66)10996
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив използва официалната си страница във Фейсбук, за да излезе с декларация. Темата в нея е довършването на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на "черно-белите" привърженици:

Един колодрум ни стига!

С интерес наблюдавахме събитията в последните предизборни седмици и действията на ПП "ГЕРБ", но съзнателно изчакахме те да отминат, за да заявим своята позиция.

Всичко започна с една невинна пресконференция в хотела на един бивш кмет на Пловдив от същата партия. Последваха "спонтанни“ протести, които бяха уталожени с предложение за нови 22 милиона лева за един компрометиран проект. Нашата реакция беше неизбежна, внесоха се промени и на общинска сесия се гласува соломоновско решение за по 16,5 милиона лева и за двата отбора. И казусът със стадионите изглеждаше решен и всички трябваше да са доволни, но уви!

Отново по предложение на ПП "ГЕРБ“ бе създадена комисия, която трябваше да съблюдава за качеството на строителството. На практика видяхме една комична, нелепа проверка, която наподобяваше повече нискоразрядно продуктово позициониране, в която проверяващите, нямащи нищо общо със строителство, възхваляваха един некачествен строеж (твърдение на Борис Гиздаков – председател на Сдружение "ПФК Ботев Пловдив“), и "родиха“ ново предложение за нови милиони за усвояване, и нелепи напъни за банкови гаранции, записи на заповеди и анекси, които очакваме да бъдат предложени официално. Казано на разбираем език това е поредният опит за неправомерно вземане на дълг 9 месеца преди изтичане на мандата. Поредното обременяване на общинския бюджет.

Какви са фактите до момента:

- За стадион "Локомотив" бяха отпуснати 12 милиона, за да се изградят три нови трибуни и да се премахват две настоящи. Въпреки всички кризи и война, поръчката се изпълнява по план. Стадион Локомотив е спортният КОМПЛЕКС в града, който може да отговори на всички изисквания за категория 4 на УЕФА.

- За обекта на бул. "ИзтОчен" бяха отпуснати 25 милиона, при положение че след инвестираните от Цветан Василев 15 милиона лева вече бяха изградени две трибуни на етап "груб строеж“ и две на кота 0. Обектът на бул. "ИзтОчен" ще бъде една язва в града, защото няма необходимата инфраструктура, ще се налага затваряне на главни булеварди и ще се създава огромен дискомфорт за живущите в квартала. В близките години ще се появяват "спонтанно“ нови предложения за наливане на поредните милиони във фирми на подставени лица за изграждане на паркинг с "топла връзка".

Отново и отново питаме: докога ще се фаворизира бездънната яма на бул. “ИзтОчен" 10, печално наподобяваща строителството на колодрума, за сметка на всички важни инфраструктурни проекти в града, които очевидно остават на втори план?

Колко милиона трябва да потънат там, за да придобие обектът търговски вид и да може да приема поне мачове от ниво Ефбет лига?

Настояваме за незабавна, законосъобразна и адекватна реакция от кмет, общински съветници и комисията по контрол на строителството, за да се спре с този дирижиран цирк и източването на бюджета на община Пловдив! Ако няма такава, очаквайте нашата!

П.П. Постоянните заигравки с феновете на "другия" отбор, могат да ви помогнат само да спечелите областта, но не и ГРАД ПЛОВДИВ!

ПЛОВДИВ – ТОВА СМЕ НИЕ!
Още по темата: общо новини по темата: 798
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
29.03.2024
предишна страница [ 1/133 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Katalunec
премахни филтъра

+2
 
 
Фенклубът е точен както винаги. Пропуснал е само едно... колко стотин(или хиляди) загинали ще има на стадион Христо Ботев, когато се срути тия дни??? Локомотив ще има най- хубавият стадион в България, въпрос на време,а не на бързо поставяне на тухли без хоросан!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Томаш: Трябва да отрежа главата на Андреев! Не става само с приказки и самочувствие извън терена
Фенклубът на Локомотив: Любовта, без която не можем!
Томаш: Не съм доволен, нямаме постоянство! Играхме бавно и тромаво
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: