ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Локо: Спрете се, докато е време, за да не ви спрем ние!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 26.01.2023Коментари (25)8708
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Локомотив Пловдив, обединени в групата "Трибуна Бесика", използваха официалната си страница във Фейсбук, за да изразят гневната си позиция срещу кмета на града Здравко Димитров.

Конкретният повод за тази реакция е намерението на Зико да предложи на Общинския съвет да гласува осигуряване на допълнителен ресурс за довършването на стадион "Христо Ботев".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на феновете на Локомотив:

Докога Община Пловдив ще бъде лична слуга на наглеците и шайката крадци от Сопотското сдружение?!

Докога Пловдив и неговите граждани ще плащат милиони от собствения си джоб, за да могат ПИМК и всичките накачени фирми на фенове на Ботев, да крадат безнаказано с благословията на общинските съветници в града ни?!

Не е ли крайно време да се спре с това безобразие?

Пловдив няма болници и хора умират ежедневно, Пловдив няма свестни пътища, Пловдив няма пари за реставриране на операта и редица други символи на града ни, Пловдив няма детски градини, но кметът не спира да харчи безконтролно държавни пари за частно дружество, не просто държавни, а нашите пари, изкарани с честен труд.

Същият този кмет, който е вманиачен единствено и само в довършването на този компрометиран обект, с форма на тоалетна чиния, превърнал се в най-голямата публична кражба в историята на Пловдив, а може би и в цяла България. Дори и за Колодрума не се откраднаха толкова пари, колкото за мегаломанския проект на шайката от самозабравили се фенчета, общинари, кметове и подобни наглеци.

Спрете се докато е време, за да не ви спрем ние!
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на iibg
премахни филтъра

+2
 
 
Колега, защо намесваш локомотивци, ние нямаме забележки за кражби и некачествено строителство. На Лаута строежа си върви всичко е ок, ние сме против несправедливоста, значи при вас като се краде направете контрол и изисквайте документи, нас не ни намесвай, ние искаме равнопоставеност и равно финансиране. Всеки да си гледа стадионите, Локото едно време предложи да се направи общо за двата отбора стадион Пловдив, Ботев отказаха, сега искаш да сме рамо до рамо с вас, не става. При нас строежа си върви нормално, казах ти нашите претенции, те са от друго естество.
-1
 
 
Айде вземете се спрете вие с хленченето! Никой от ботевистите не иска да се крадат пари и постоянно Филипов да точи повече и повече пари от общината в комбина с кметчето. Вместо да се обединят фракциите и да се борят да се спре с порочните практики, да се направи равно разпределение на финансирането и да има пари и за двата отбора, всички тук се избиват да се плюят на тема Ботев-Локомотив!!! РАЗБЕРЕТЕ: Никой от Ботев не е искал да се надписват сметки и тези кражби да продължават! Единственото което се случи е, че кмета и Филипов намериха начин да точат общински пари!!!!! Нищо повече от това. Никой от Ботев не иска това. Ако феновете имаха малко повече ум в главите щяха да се съберат и да намерят начин да се постигне реално оценяване и равно финансиране както на Колежа, така и на Лаута, вместо да се мятат псувни и заплахи между двата отбора. Ама както всичко в България важното е да се хейтим един друг, а не да се обединим и да постигнем нещо, което ще е хубаво и за двата отбора. Извадете си всички главите от з*дниците и погледнете кой е проблема, а той не е, че се гласуват повече пари за Ботев. Проблемът е, че още повече ще отидат в джобовете на двама конкретни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: