ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (18)
Фенклубът на Локо поиска среща с премиера: Ако давате пари - нека да са за стадион "Пловдив"!
Автор: Стойчо Генов 12:13 / 27.01.2020Коментари (96)17525
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локо поиска официално среща с премиера, финансовия министър и спортния министър, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана преди минути на официална пресконференция в една от залите на стадион "Локомотив".

Темата ще е равнопоставеност между футболните клубове в града под тепетата. Привържениците на "черно-белите" настояват, ако се отпускат средства от правителството, те да са за стадион "Пловдив".

Ако се прецени, че стадион "Пловдив" не може да се реконструира, тогава да се отпуснат средства на Локомотив и Ботев по равно, призоваха още те.

В брифинга участваха адвокатите Димитър Колев и Иво Стойчев, както и Николай Спасов, Емил Геранов и Атанас Нейков.

Гледайте в прикаченото видео какво обявиха от фенклуба на Локомотив!

Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Forziori
премахни филтъра

+3
 
 
Добре, да искаш среща с премиера, финансовия и спортния министър, за да ти се реши пробем, е разбираемо и те биха приели такава среща. Но те не искат това, а и не знаят точно какво искат. Под равнопоставеност за двата клуба те разбират един от следните три варианта. 1. Равно финансиране на самите клубове. В този случай такова ще има, и двата клуба ще се финансират с по нула лв. Те нямат предвид това. 2. Ако разбират равно финансиране от тук нататък за спортната инфраструктура, която ще се ползва от двата клуба, то такъв вид "равнопоставеност" никога никъде не е имало, защото не е възможно да е имало идентични условия. Съвсем случайно могат да съвпаднат инвестираните суми за два различни проекта. Освен това, обществените поръчки за отделните обекти се разминават във времето, но дори и да са едновременно, вероятността окончателните суми да съвпаднат е минимална. Най-вероятно те се надяват на смесен вариант 3. Ако приемем, че за довършването на стадион Ботев ще се изразходват 25 милиона лв., а за базата на Локомотив 6 милиона лв., то те се надяват държавата да даде на клуба разликата от 19 милиона в брой и клубът сам да инвестира сумата за реконструкцията на техния стадион. Това очевидно е невъзможно. Вероятно се надяват на повдвариант 3а. Евентуалната разлика от 19 милиона да се вмени като задължение на държавата да я инвестира в реконструкцията на стадион Локомотив на по-късен етап след изработването на проект. Такова изискване към държавата, да дължи инвестиция на определена сума е невъзможно. Сумата, дължима от Държавата се определя само след конкретната обществена поръчка. На срещата е имало юристи и те не може да не са наясно със казаното по-горе. Ако те се съгласят да представят подобно абсурдно искане към премиер и финансов министър ще е интересно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: