ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Здравко Димитров не е кмет на всички пловдивчани, ще обслужва корпоративни интереси
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:45 / 31.12.2019Коментари (70)22589
©
Официална позиция на Фенклуба на Локомотив Пловдив, която Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

"Черно-бели братя и сестри,

На 28 декември 2019 г., в последния възможен момент, тихомълком между Коледните и новогодишните празници, когато хората са ангажирани с далеч по-приятни неща, мнозинството в новоизбрания общински съвет, в разрез с всякакви правни норми, прекрати по "взаимно съгласие“ концесията за изграждането на злополучния обект на бул. "Източен" 10, с което ощети бюджета на град Пловдив и на всички нас с 1 479 865,95 лева без дължимите лихви. За съжаление паразитирането на една общност, свикнала да живее на чужд гръб десетилетия наред, продължава.

Станахме свидетели как мнозинството в новия съвет гласува безочливо решения във вреда на всички пловдивчани, без дори хората в него да са си направили труда да се запознаят с фактите по случая, да възложат извършването на конструктивна оценка на замразения строителен обект – и всичко това се случи под благосклонния и одобрителен поглед на новоизбрания кмет Здравко Димитров, който много бързо след изборите показа, че не е кмет на всички пловдивчани, а че ще обслужва единствено корпоративни интереси.

Ние ще продължим нашата битка, като отнесем случая до всички компетентни институции, докато постигнем решение в интерес на всички пловдивчани, което не накърнява интереси и осигурява равенство пред закона".
Още по темата: общо новини по темата: 804
08.05.2024
08.05.2024
08.05.2024
26.04.2024
25.04.2024
16.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на terans
премахни филтъра

+13
 
 
От всички тези декларации които са под различен наслов прозира единствено злоба простотия и страх на група олигофрени.Първо беше равенство между клубовете после било незаконно и ощетявало общината сега пък им виновен кмета хахаха злобни смешници с лилави венци.От целия този глъч е ясно едно не искате Ботев да има стадион въпреки че и вие ще останете без база. Защо ли защото за вас е по важно Ботев да е зле от колкото всички да са добре.Всички са на ясно че общината получава много повече от колкото губи но вие си ревете за вашето.Защо не протестирахте лятото когато общината ремонтира Лаута за да получи евро лиценз.Тогава също беше ощетен бюджета.Зощо не протестирахте когато общината ви направи терени трафопост и ви плати проектите за база и стадион.Нали отново се ощетява бюджета с харчове за частен клуб какъвто е Локомотив.Защо същия този Локомотив не плаща наем за общинския стадион който ползва това също ощетява общината.А за подлеза на централна гара да говорим ли?Колко години Локомотив прибираше наеми и не плати и лев концесионна такса.Сага общината освен че си връща стадиона печели Вложените в него 10млн.лв. освен това получава безплатно и проекта и част от козирката която е готова а също и закупените вече седалки и табло. Но злобните завистливи очи това не го виждат.За тях важно да се навреди на Ботев.Което пък ще рефлектира върху голяма част от пловдивчани които са ботевисти а също и върху много неутрални които искат в градът ни да бъде построено едно такова съоръжение. Какво значи кмет на всички на пловдивчани??? Значи ли това че ако утре се реши да се прави нов мост над р.Марица и 30-50 човека са против то мост няма да има?Значи ли това че ако се реши да се прави пробив под гарата или да се прави нов надлез и отново 30-50 човека са против и тези съоръжения няма да се правят защото видиш ли кмета е на всички.Хахаха смешни глупави завистливи буфери това сте вие.Злобата ще ви унищожи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Фенклубът на Локо: Плътно зад отбора! Нека заедно спечелим този изключително важен мач!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: