ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съдбата е благосклонна! Сезонът за Ботев приключи! Отборът изпълни голямата си цел
Автор: Стойчо Генов 19:39 / 24.04.2021Коментари (35)26821
©
Сезон 2020/2021 в Първа лига за Ботев (Пд) приключи днес. Съдбата бе благосклонна към "канарите“ и те изпълниха голямата си цел, която бе запазване на място в елита. Това стана факт, след като Етър и Славия направиха самоубийствено 1:1 на стадион "Ивайло“ във Велико Търново.

Етър откри резултата с гол на Милчо Ангелов в 79-ата минута. В добавеното време на двубоя гостите изравниха след странична ножица на Димитър Рангелов. Така двата тима остават в последната четворка на таблицата, която ще определи двата изпадащи директно, както и отборът, който ще играе бараж срещу третия във Втора лига.

Ботев (Пд) пък не може да бъде изместен от 10-ото място, каквото и да стане в домакинския двубой срещу Лудогорец в понеделник. Жълто-черните попадат в първата четворка от втората осмица. Четирите тима ще играят помежду си два мача на разменено гостуване, като първият в крайното класиране добива право на бараж за участие в Европа.

Тъй като Ботев (Пд) изостава в момента с 11 точки от заветното 7-мо място, шансовете на отбора да стигне до бараж за новия турнир "Лига на конференциите“ изглеждат илюзорни и това превръща оставащите до края на сезона официални мачове на жълто-черните протоколни.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Carpmax
премахни филтъра

-6
 
 
Честито оцеляване, жълтури! След чутовните дербита с Монтана, Етър и Враца успяхте да спасите кожата. Естествено трябва да благодарите и на Пловдивския хегемон, който аристократично ви отпусна три точки на старта на първенството. Спете спокойно тази вечер!
+4
 
 
Добра вечер на Стикс,Wind,пловдивският любимец,на оня с Ника за купата,на локомотив 19?6 и т.н ! Да сте живи и здрави ! И какво стана ,а олигофрени,нали Ботев щеше да изпада,що не кажете нещо сега,а цигани долни....много приказки бяха,много нещо.....Говорете,бе...що мълчите..,е,БОТЕВ е един и е велик...знаете си го,знаете го и за това си ядете оная работа сега,от яд,от цигански яд...Много здраве и хубава вечер наглеци !!!!!
+6
 
 
Сега да попитам капацитетити тука, Лудогорец в понеделник ще ни пускат ли или ние ще им пускаме. Просто да знам как да залагам, че вие знаете всичко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: