ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП: Ботев е символът на Пловдив!
Автор: Стойчо Генов 08:47 / 24.11.2020Коментари (39)7304
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с официална позиция, след като бе сложен успешен край на кампанията "Да живее Ботев Пловдив".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса текста на КПБП:

На всички е ясно, че притежаваме огромна публика! Не само като брой фенове, а и като отдаденост към отбора ни. Ботев Пловдив не е просто футболен клуб! Ботев е символът на Пловдив, той е религия за изключително много хора.

Резултатът от тази любов и всеотдайност беше видим с просто око през последния около месец и половина. За този кратък период НИЕ успяхме да съберем 567 000 лв! Сума, която в България трудно би могла да бъде събрана за каквато и да е друга кауза, в този времеви интервал. Нека отбележим, че това се случи в период на усложнена икономическа обстановка, породена от пандемията.

В този изключително тежък за семействата момент, когато болестта, без предупреждение нахлуваше и продължава да нахлува в домовете ни, когато финансовото състояние на домакинствата се свива с неприятни темпове, хиляди големи сърца биеха като юмрук, подложиха се на редица лишения, за да съберат сумата, нужна за откупуване на дълга ни към "Рент Мениджмънт".

Някои хора отделяха часове ежедневно, за да може да бъде доведена мисията ни до успешен край. Други буквално не спяха (може би една шепа от цялото жълто-черно море), за да осъществят поредната инициатива. Организираните фенове подтикваха с редица призиви и действия останалите към по-дейно участие. Имаше и немалко будни привърженици, независимо дали от фенските структури или самосиндикално включили се по 1-2-3, ако трябва и 5 пъти в различните канали на кампанията. И тук използваме момента да Ви призовем, ако не членувате в някоя от организациите, запишете се! Вашите идеи и действия биха били приети на драго сърце!

Докато всички изброени даваха мило и драго клубът ни да го има, други фенове страняха и намираха десетки оправдания да не го направят. Но не те ще бъдат във фокуса на този статус. Всеки има право на собствен избор. Имаше и такива, които просто нямаха възможността да се включат, въпреки желанието да го направят. Дано скоро всички сме заедно рамо до рамо на Колежа и да раздираме небето над вековния ни град с викове от радост. И нека ако се наложи да помагаме отново, да го направим още по-ударно и още по-масово.

В нито един момент не се съмнявахме, че ще успеем, все пак ние сме Ботев Пловдив! И когато някой попита защо имаме претенции и сме недоволни за нещо, ние ще знаем отговора. Винаги когато е нямало кой да ни помогне, на ръба на пропастта- там сме били ние и там винаги ще бъдем ние, феновете на тази светиня! Когато по телевизиите не намираме грам подкрепа, ние сами по собствените си информационни канали ще направим нужното, за да разбере и последният ботевист, че Ботев е в беда и има нужда от него.

Без нас няма Ботев!

Без Ботев няма България!

Ботев Пловдив или смърт!
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 24.11.2020 г.
0
 
 
Две трети под тепетата сме ботевисти. Любовта на хората прави един отбор голям. А не само титли и купи. Дори и вие приматите от лаутджамия си го признавате. Абе, обичайте си отбора, ама не се сравнявайте с нас. Смърфчета - мегаломани.
-4
 
 
Символа на Скутаре, Маноле и Стряма рџ?‚рџ?‚рџ?‚
-5
 
 
Папагалчета, 75% от парите са ви отпуснати от близки до властта фирми и по политическа линия, и вие много добре го знаете. Не се правете на света вода ненапита, защото сте най-обикновени проститутки.
+4
 
 
жалтурите пак са доказаха чи са най голямити в България.За месец и половина сабраха 600 000 кинта .Ний чернобелите калайджии преди години събрахме едвам 3200 лв за 6 месица,когато нашата любима ювентина беше изпаднала в криза. на шестия месец събрахме едва 86 лв и прекратихме кампанията,да са не злагаме повечи.
+4
 
 
Ще им се пукнат жлъчките от злоба на лилавите венци... те с тяхната кампания „Бъдеще за Локомотив“ (DMS Loko) събраха ОБЩО 6 168 лв. СМЕШНИЦИ!!!! "Да живее Ботев Пловдив" - 567 000 лв. БЕЗ КОМЕНТАР!!! МЛЪКНЕТЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ и се примерете, че сте ВТОРИ ОТБОР, много далеч от ПЪРВИЯ!!!
-4
 
 
Да живее комунистическата партия и АФД Тракия Пловдив. За нула време стиснахме за врата разни подставени лица, милионерчета с куфарчета, за да спасим футболния Квазимодо на Пловдив. Ние сме отрепките на града и сме готови с чужда пара да направим какво ли не. Който и да ни даде пари, гъзът ни огрява натам. Верни на своите принципи, крадем пари, крадем имоти, крадем чужда история, крадем послания и текстове от песни на чужди отбори, щото сме проста сган и си нямаме нищо свое. Живеем от кражба, щото сме мангали прости. Нас комунистическата партия ни отгледа така и такива ще си останем до сетния си дъх. Да живеят подаянията на БКП, нейните отрочета и на цялата комунистическа мафия в България.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 24.11.2020 г.
+4
 
 
Бе това тема за вас ли е бе, мама ви циганска! Марш в гетото, миризливци! БОТЕВ - ВЕКОВЕН! Вие сте от 1951 - отборът на БДЖ-то, всичко друго е измислица! Кюнлий!
+4
 
 
Шест коментара и то само от буфери. БЛАГОДАРЯ ВИ! Лек ден!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: