ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Общото събрание на ПФК Ботев АД няма да се проведе утре!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:18 / 07.01.2021Коментари (13)4568
©
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официално съобщение от Сдружение "ПФК Ботев“:

"Сдружение "Професионален футболен клуб Ботев“ овласти управителния съвет да подпише договор с фирма на г-н Антон Зингаревич за прехвърлянето на 60% от акциите на ФК "Ботев Пловдив“ АД. Решението бе взето с мнозинство от над 80% след продължило над 3 часа онлайн събрание на Сдружението. Очаква се окончателното решение на г-н Зингаревич за придобиването на акциите. Предстои изготвянето на самия договор от юристите на двете страни. По тази причина Общото събрание на ПФК Ботев АД, предвидено за 08.01., ще бъде изместено на резервната дата 20.01.2021г.

С друго свое решение Сдружението, като обществена институция, съхраняваща ботевизма, гласува за активизиране на усилията за закупуването на 39% от акциите на ПФК Ботев АД, които в момента са собственост на ТЦ ИМЕ АД - в несъстоятелност. След проведена нова среща на ръководството на Сдружението със синдика на изпадналото в несъстоятелност дружество, Сдружението заплати задатък от 8% от исканата сума от 110 000 лева и има срок до средата на февруари да заплати пълната сума. Инициативата е координирана с кандидат-инвеститора в клуба г-н Антон Зингаревич, чиято цел е да придобие 99% от акциите на клуба.

Откупуването на дълга и събирането на всички акции на едно място правят клуба значително по-интересен за потенциални партньори и е дългожелана цел на всички, милеещи за Ботев. В тази връзка в близките дни Сдружението ще информира ботевистката общественост как да се включи в набирането на средствата".
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Този ако е милиардер Стоян канара е пилот изпитател.Селянките в момента са малко превъзбудени до поемането на новите порции шпек в дивия и тогава ще почне дежурното плюене до идването на следващия месия.
-4
 
 
Къде са седалките? Къде е отпуснатия 1 милион от общината? Защо бизнеса изведнъж реши да дава пари и то само на един ФК от цели 4 в града? Защо Цингаревич не даде 110 000 лв, а сдружението....Със сигурност зад всичко това се крие поредната скандална схема!
-3
 
 
Докога с тези лъжи. Откраднахте парите за седалките, сега нови седалки. Пари и за табло бяха дадени, сега ново табло. Събирахте за дълга, сега пак. А идвал милиардер. Той пък искал да има спонсори и от ПИМК се разработиха по въпроса. Какво става? Кой ще ви обясни. До кога с лъжите? Идва милиардер, а няма 110 000 лева да плати за закупуването на дълга?Феновете ще плащат на милиардера?Далавера да става!!! Балъците да плащат хахахах
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: