ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кой в Ботев ще вземе решение за оставката на Феро? Три са вариантите пред треньора
Автор: Стойчо Генов 08:48 / 21.09.2020Коментари (10)7536
© Plovdiv24.bg
След подадената оставка от треньора на Ботев (Пд) Ферарио Спасов се очаква решение на ръководството на клуба. Официалният клубен сайт на "канарите" съобщи, че "решението на ръководството относно треньорския пост ще бъде обявено в следващите дни".

По-интересен е въпросът кой точно ще вземе това решение. Самият Феро неведнъж изтъкваше, че в момента единственият ръководител, който се появява на базата в Коматево, е прокуристът Асен Караславов.

ПФК Ботев обаче си има мажоритарен собственик и това е Сдружение ПФК Ботев. Би трябвало именно ръководното тяло на това сдружение да реши какво да прави с Феро.

За него съществуват три варианта - тръгва си окончателно от Ботев, връща се в ДЮШ на Ботев или остава на треньорския пост.

Вече се заговори, че най-подходящият вариант за изход от треньорската криза и назначаването на Петър Пенчев за наставник на представителния отбор. Засега обаче няма варианти за изход от управленската криза в клуба....
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А дали вариантът завръщане в школата е възможен? Нали Митко Младенов е назначен на тази длъжност? С назначаването на Белия, след това на Феро за треньори на първия отбор, трябваше да се мисли за времето след раздялата с тях, защото те бяха част от стратегията за развитие на школата! Едва ли някой от ръководството не е наясно, че треньорската професия е силно проветрива и особено пък в нашия клуб треньорите се амортизират бързо!
-2
 
 
Закривай коматевската жълта сган!!!
-2
 
 
Ще трябва да започвате на чисто,тъй както се случи през 2010 година ми се струва!САМО ЛОКО!
-2
 
 
Викайте на пожар Вили Вуцов или Лилчо кюфтето
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 21.09.2020 г.
-2
 
 
пак ли заводския трениор ше назначавати ? по-добре да е Чакъра :)
+2
 
 
Да взимаш по 4-5-6 000 лв. заплата и да падаш от Манолско Конаре и Богутево? Че ако работиш в някаква фирма-кой ще ти дава толкова пари за такава некадърна продукция? Ами като не искат да ритат топка-ей на-фирма за велосипеди търси работници-за 1000 лв. на месец в прах и мръсотия им взимат здравето на хората-тия нещастници да ходят да сглобяват колелета! А "новия" треньор -Пенчев-нали го видяхме преди 2-3 г. ,че е кръгла нула ! Мауриньо ли да дойде за треньор или Гуардиола? До кога ще се оправдават с треньора? А това, че се дават пари за некачествена и некадърна продукция-не е ли престъпление и саботаж? За да дойдеш да играеш футбол в отбора на Пловдив трябва да оставиш минимум 10 бона такса-затова, че имаш възможност да си част от този отбор. И като не ставаш-айде-чупката, а десетте бона-за детската школа например! А не да ги привличат за по стотина хиляди, па запати,па лагери, па премии,па квартири,телефони,коли и накрая--паднали от Калояново...айе сектир! И на всичкото отгоре-пари за билети ни искат да ги гледаме тия нещастници!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: