ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Божидар Божилов към "Бултрас": Леко се оляхте! Името "Клуб 500" е измислено от буферите! Брадите не си отиват с бръснати крака!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:59 / 20.08.2020Коментари (11)14515
©
Известният привърженик на Ботев (Пд) и бивш шеф на фенклуба на "канарите" Божидар Божилов отговори на вчерашната остра съвместна позиция на обединени фракции "Бултрас" и Клуб на привържениците на Ботев Пловдив. Божилов реши да публикува позицията си в една от най-големите фенски "жълто-черни" страници във Фейсбук.

Ето какво написа Божидар Божилов по темата:

Здравейте, приятели и не чак толкова тaкива! Когато съм искал да кажа нещо, винаги съм заставал пред вас с името си и не съм се криел зад гръмки организации и абревиатури. Вчера прочетох поредната декларация от група наши фенове, на които в последно време това им се отдава повече, отколкото да защитават името на клуба ни по стадионите и улиците на града.

В това творение бяха изписани откровени неистини с цел да се оклепат и дискредитират хора, неудобни на новите така наречени тартори. Относно какво е казал Самуилов и на кой е бил изборът с кандидатурата на Златев, аз няма да коментирам… истината лъсна.

Относно Христолов - лично аз, с помощта на наши фенове, внесохме сигнала за данъчните му далавери и по този начин дружеството му бе обявено в несъстоятелност. Парите от артикулите, които се продаваха, никога не са били за лична изгода, а с тях се финансираха екскурзиите и хореографиите, както между впрочем е и сега с магазина на Бултрас, но при нас бе в много по свит мащаб.

Поредната лъжа, която се прокара в така наречената декларация, е за Кауза Колежа! Как така не сме участвали, като лично аз поканих на среща Стафунски, Тоско, и още няколко човека в р-т "Южен полъх" и там бе инициирана идеята! Как не сме участвали, като едно от местата за записване бе при мен в студиото….

Не ви прави чест! В нито един момент никой не е имал претенции за събраните средства или как те да бъдат използвани.

Относно политиката…. недейте, защото бързо мога да ви припомня кой с кой и къде е пил кафе в последните години, и къде са ви имената…. а и кой ги е дал…

Прочетох още и най-голямата недомислица, че виждате ли, сме писали декларация против протестиращите….леко се оляхте! На определен кръг хора, които са яхнали Бултрас и говорят от нейно име, и криейки се зад бранда, така нареченият клуб 500 (между другото името е измислено от буферите) за всичко им е виновен.

Приятели, ние нямаме вина, че толкова си можете! От сърце ви пожелавам само светли дни… и да знаете брадите не си отиват с бръснати крака! Това че ВИЕ си мислете, че не сме част от Бултрас, не ни прави по-малко ботевисти, вие не ни харесвате, но на нас не ни пука! Само Ботев… и без лоши чувства!
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
1912 шизофреници... Кой кой е? Селски сапумки
+2
 
 
Тоя трън в жълтите задници, няма да излезе скоро.
0
 
 
Божо, сами си припомняте клуб 500, но май всички бяхте замесени..Когато публикувахте публично декларацията срещу Христолов, че ако не ви дава договорините 500лв. на месец, няма да посещавате мачове! Тогава мислехме, че е някаква шега, сътворена от умен човек, който за 5 лева и майка си ще продаде, но действително два мача стадиона бе празен, защото Христола не даде месечната вноска! Това, че тази ситуация е без аналог в света, не означава, че буферите са ви виновни. Може да сме ви наричали платени фенове, но не без основание и без забележки за обобщение, защото стадиона бе празен. А и Божо, ти също участваше!
0
 
 
Уважам те !!! спри се!!!остави ги разни
+2
 
 
ЖЪЛТИ КАПУТИ И НАВЛЕЦИ КАКВО ПАК БУФЕРИТЕ СА ВИ В МИРИЗЛИВИТЕ УСТИ!?
+1
 
 
Ей селяк не намесвай буферите с твоето скапано отборче че ще ти татуирам петата на дивия за вечни времена.
+2
 
 
Пънкар, имате си дразги в кочината ! Не намесвай Буферите, с тъпи клишета ! Ако си Пич, бъди такъв до край и не се оправдавай с Буферите!
+2
 
 
Хахахха тоя хубаво ги оправи,брадите с бръснати крака хахахахахха
0
 
 
Упс....тия с бръснатите крака нямат и Т....И Божо!!!!За едно те признавам Най най -голяма Мастия си Божо !! На Ред са ония сега с брадите и без Т....и !!
+3
 
 
Пич, я кажи на хората как правиш всичко възможно да се добере до търговските площи на бъдещият стадион Ботев, кво се правиш на луд плешив, ти не си Ботев, Божо не е Ботев, и Ботев не е божо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: