ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Безскрупулна групичка фенове, известни като "Клуб 500", не пускат кокала! Те са виновниците!
Автор: Стойчо Генов 21:30 / 19.08.2020Коментари (4)8988
©
Обединените фракции "Бултрас" и Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излязоха с изключително остра обща позиция относно скандалните събития, които се разразиха във вторник вечерта на базата в Коматево. Текстът на "жълто-черните" фенове е озаглавен "Горчивата истина".

Plovdiv24.bg публикува позицията без редакторска намеса:

Във времена на тежка икономическа криза на Сдружение "ПФК Ботев" се падна трудната задача да намери вариант за спасение на любимия ни тим, след като не по собствено желание получи 60% от акциите на клуба от г-н Георги Самуилов. Причината за неговото решение бе недоволството от постигнатите резултати и досегашния начин на управление на Ботев Пловдив.

В максимално кратки срокове УС на Сдружение "ПФК Ботев" проведе редица срещи със сериозни бизнесмени и компании, които изразиха желание да помагат на клуба, ако има ясен и прозрачен модел на управление - желание, което напълно съвпада с нашите намерения. След като е представена програмата за развитие на Ботев Пловдив, на г-н Самуилов, той се е съгласил да продължи да помага на клуба и е предложил лично да представи г-н Тервел Златев като човека, който да я реализира. Последвалите събития на 18.08.20г. се превърнаха в ужасно срамно петно върху любимия ни клуб, което е на път да провали всички усилия по стабилизирането на отбора!

Нека цялата жълто-черна общественост разбере, че виновниците за това са една самозабравила се групичка, която през годините стана нарицателно какво е да си платен фен!

Това са същите онези фенове, които до последно подкрепяха "управлението" на Димитър Христолов, които получаваха различни облаги, а в замяна възпрепятстваха редица от инициативите срещу него. Тези, които години наред продаваха артикули с емблемата на Ботев Пловдив само и единствено за лична изгода! Същите тези не бяха при момчетата от Бултрас, които сложиха край на онази срамна ера, като блокираха на летище София италианския псевдоотбор от аматьори в началото на 2010 г.

Любовта на тази групичка към Ботев Пловдив е толкова голяма, че никой от тях не стана част от кампанията "Кауза Колежа". Нито един от тях! Нещо повече - в последствие, те яростно защитаваха идеята на новия си "началник" (Ангел Палийски) събраните средства от "Кауза Колежа" да бъдат използвани за "оправянето на дълга на клуба" по неясен начин.

Същата група фенове размахваше юмруци срещу инакомислещите на Общото събрание на Сдружението през лятото на 2017г.

Тази безскрупулна група продължи през годините да напада Ботевисти, продължава и сега, като си го позволи дори на трибуните по време на пловдивското дерби на 09.08.2020г. За да достигнем до кулминацията на събитията от 18.08.20г. когато поставиха дребните си лични интереси над клубните.

Същите тези хора са застъпници на различни политически формации и се занимават с покупко-продажба на гласове и се опитват да прокарват политически интриги на футболния терен.

Това са хората, написали от името на ФК "Ботев" декларацията против протестите за оставка.

Това са хората от срамните клипове, обикалящи социалните мрежи, които до ден днешен стоят в управлението на любимия ни клуб и не пускат кокала.

Тези хора са известни като "клуб 500"! Те са хората, влизащи с мръсни пари в брой в съблекалнята на футболистите. Те направиха своя избор и вече нямат място сред честните ботевисти!

Тъжно, но това е горчивата истина.

Ботев е над всичко и всички!!!

От Обединени фракции БУЛТРАС и КПБП
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г. Самуилов: Вече не се занимавам с Ботев. Не ме намесвайте в интриги! Оставям Ботев в стабилно състояние и ще продължа да помагам на Детската юношеска школа. Това заяви вече бившият председател на Съвета на директорите на ПФК "Ботев Пловдив". Той допълни, че не иска да влиза в интриги и е спрял да се занимава с управлението в момента, в който е прехвърлил акциите. Ето го цялото обръщение на Самуилов: Скъпи ботевисти, На 26 юли 2020 г. обявих решението си да се оттегля окончателно от Съвета на директорите на ПФК „Ботев Пловдив“ и прехвърлих акциите на Сдружение ФК „Ботев Пловдив“. Реално оттогава, не се занимавам с управлението на клуба и не взимам отношение в решенията на новия собственик, т.е. Вие - феновете. Не съм човекът, който назначава и уволнява мениджъри. Нямам и такива намерения! Категорично заявявам, че не искам да бъда забъркван и да влизам в интриги. Както съм обещал, всички задължения и заплати са изчистени, като оставям клуба в стабилно състояние. Ще продължавам да помагам на ДЮШ, за която съм поел изцяло отговорност. Децата са бъдещето на ПФК „Ботев Пловдив“ и те са моя лична кауза! С уважение, Георги Самуилов
+1
 
 
1912 фена на хранилка! Гордостта на селските сензации. КУМАТИВУ е центърът на жълтата вселена. Клуб 500=Горди Бултраси!
+1
 
 
ЩЕ връщат Божков да оглави този футболен колос жълтурник Коматеу с нов стадион ама кат купа от картон, май не разбрахте че и пускат по парзалката отбор Лудогорец 3 ....
на 19.08.2020 г.
+1
 
 
Днес научих от вътрешен човек в Ботев, че скоро ще имате нов собственик в клуба - Димитър Христолов е изявил желание да помага и скоро ще притижава 98.5% от всички акции. Истинските фенове на клуба също имат повод за радост, понеже г-н. Христолов е обещал по едно безплатно кебапче и кюфте за първия мач от неговото постъпване. Честито!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Ботев мечтае за финал! Драма, меле, червени картони и аванс за "канарчетата" преди реванша
Проливен дъжд в София! Каранга липсва, съставите на ЦСКА-София и Ботев
Феновете на Ботев тръгнаха за София! Сериозна подкрепа за Керкез и футболистите от трибуните
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: