ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Легенда на Ботев: Време е Зингаревич да излезе и да представи визията и намеренията си за клуба
Автор: Стойчо Генов 09:13 / 12.05.2021Коментари (1)5460
© Plovdiv24.bg
Една от големите легенди на Ботев (Пд) - Марин Бакалов, коментира ситуацията в любимия му клуб. Бившият халф призна, че не е доволен от представянето на отбора през сезона. Според Бакалов идването на новото ръковоство и треньорски щаб не е оправдало очакванията на феновете.

"Това ръководство и този треньорски щаб на Ботев имаха нужното време и най-вече комфорт от страна на феновете, за да изградят отбора по начина, по който те искат. Това, което е факт, че има сериозно разминаване между това, което очаква и иска публиката, и това което се получава реално. На отбор като Ботев му приляга да бъде поне в шестицата, а сега е далеч от нея", заяви Марин Бакалов.

"Вярно е, че най-важната цел беше отборът да се спаси от попадане в най-долната четворка и това стана. Макар че ако не беше онзи изравнителен гол на Славия в Търново, сега положението в Ботев можеше да е далеч по-тежко", допълни халфът, който е втори във вечната ранглиста по мачове в родния елит след легендата на Черно море и Локомотив (Пловдив) Георги Илиев.

"Не знам какво е положението с новия договор на Тодор Неделев, но е важно той да остане. Мисля, че той много ни липсва в атаката. Не знам точно колко щеше да е по-добре с него, но със сигурност щеше да е по-добре. Тодор Неделев е олицетворението на всички големи генерации в историята. Във всяка от тях сме имали играчи като него. От селекцията, която беше направена през зимата, има някои играчи, които ми допадат. Например Маркиньос. Мисля, че той е качествен, нестандартен футболист, който работи доста бързо с топката. Не искам да влизам в конкретика за всички останали", изтъкна пред "Мач Телеграф" легендарният халф на "канарите" от 80-те и 90-те години.

Ето какво още каза по темата Бакалов:

Важните мачове, които бяха с голям залог, вече минаха. В тях ръководството и треньорът трябва да са се убедили вече кой става и кой не. Останалите срещи до края на сезона трябва да ги изиграят за публиката.

По-големият и най-важният въпрос обаче е какво става от тук нататък с ръководството. Ще остане ли Антон Зингаревич, ще издържа ли клуба. Да излезе да представи визията си и какви са намеренията му от тук нататък. Феновете на Ботев ги приеха с много надежди, но дотук резултатите са под очакванията.

Не мисля, че заради строежа на стадиона, който е основен приоритет, изграждането на силен отбор е минало на заден план. Напротив. Парите за стадиона са осигурени и сегашното ръководство няма да дава за него. Жалко, защото вече 8 години не играем на Колежа. Израсна цяло ново поколение от тогава, което не познава тръпката да играеш на собствения си стадион.

Не искам да давам персонална оценка на Азрудин Валентич. Ще кажа само, че на отбор като Ботев му отива офанзивният футбол. А аз не го видях във всички мачове. Ако остане това ръководство и сметнат, че трябва да му се даде още време и още търпение да има към него - нека да му го дадат. Но аз смятам, че Ботев трябва да се надиграва с всеки съперник.

Трябва да се каже и с каква селекция ще се продължава – само на играчи от школата ли ще се разчита. Аз обаче мисля, че без чужденци няма да стане. Трябва да се взимат и играчи отвън, като от сегашния отбор, освен Маркиньос има няколко, които ми харесват.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
С една дума в клуба е батак. Бат Ачи да се завръща на бял кон. Само той ша ва опрай.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: