ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Собственикът на ПФК Ботев обясни защо трябва да се изкупят акциите на ТЦ-ИМЕ
Автор: Стойчо Генов 22:57 / 25.01.2021Коментари (14)6833
©
Сдружение ПФК Ботев, което все още е мажоритарен собственик на футболния клуб с притежание на 61 процента от акциите, обясни защо трябва да бъдат изкупени останалите 39% акции, собственост на ТЦ-ИМЕ. Както Plovdiv24.bg ежедневно информира читателите си, това е целта на най-новата "жълто-черна" кампания "100 процента Ботев Пловдив".

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение на Сдружение ПФК Ботев:

На фона на стартиралата успешно кампания "100% Ботев Пловдив“ Сдружение ПФК Ботев отговаря на някои от най-важните въпроси, възникнали около инициативата. 

Каква точно е целта на кампанията? 

- Целта е 39-те процента от акциите на Ботев Пловдив, които са собственост на ТЦ-ИМЕ, да бъдат откупени от Сдружение ПФК Ботев и впоследствие предоставени на кандидат-купувача на клуба с условие за обратно откупуване. Цялата кампания е съгласувана с представителите на г-н Антон Зингаревич. 

Каква точно сума и до кога трябва да се събере?

- До средата на февруари трябва да бъдат събрани 100 000 лв. 

Защо да подкрепим кампанията? Защо отново да даваме пари? 

- Докато тези акции са собственост на външна фирма, при това в несъстоятелност, съществува реален риск Общото събрание на акционерите в Ботев да се провали (както се е случвало нееднократно) при неявяване на неин представител. От друга страна, при придобиването на тези акции сключването с кандидат-купувача на договор за обратно откупуване осигурява лесното им връщане, без за тях да се иска непосилна сума
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Селянките ги направиха сандър, дай пари за това, дай за онова, милионера им са изпика в устата.
0
 
 
Нещо е мътно тук.На кого ще се дадат тези пари,а задълженията кой ще ги плати.Кой ще дофинансира стадиона със седалки и още 25мил.лева.Колко ще даде новия собственик ,ще се плащат ли задълженията.Ще плаща ли осигуровки на тези 12хил.евро само заплати ,ами и премии и т.н.на футболисти Или пак общината ще е мащеха за едни и сочна крава за други.
+1
 
 
Ако не беше Акрапович,това отдавна щеше да се случи. Феновете бяха скочили на Крушарски и той без малко да зареже всичко,но Бруно им спечели купата и нещата се преобърнаха. Този треньор преобрази Локото и то с мижави ресурси,направи ги топ 3 отбор,което не е било от времето на Г.Илиев. Жалко за феновете. Пак ще се чудят,кой ще ги спасява. А сега Крушата се опитва да отклонява вниманието от проблемите, като създава интриги и обижда Акрапович!Нелепо е това което създава дъртата пияница!
-3
 
 
А защо този олигарх не извади 50хил. евро? За него би трябвало да са джобни стотинки.....
-2
 
 
"Собственика" има ли юристи да съгласува глупостите,които пише ? Когато си мажоритарен собственик на АД и свикаш общо събрание,та боли фара ,че онзи с миноритарния дял нямало да закара представител. Общото събрание го свикваш ти. Има си ред! И ,като сте собственик все още и държите 61% от акциите,увеличете капитала и си изкупете акциите ,за да стопите на ТЦ- ИМЕ до 1-2%.Те така или иначе няма да се появят в несъстоятелност. А милиардера дали ще е с 100% или 98-99% не го бърка. Сумата ще е много по малко от 100 000 за увеличение на капитала. Така все едно пълните гушата на онези дебили на Цецко в несъстоятелност с още 100000лв.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: