ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболисти и треньори с обща недружелюбна позиция към новите шефове в Ботев
Автор: Стойчо Генов 08:50 / 26.08.2020Коментари (9)6377
© Plovdiv24.bg
Новият член на Съвета на директорите в ПФК Ботев Пловдив Борис Гиздаков проведе снощи 3-часов разговор с новия изпълнителен директор Тервел Златев и с представители на отделните фенски фракции при "жълто-черните". След това Гиздаков и Златев се срещнаха с футболистите и треньорския щаб на отбора, заради което тренировката закъсня с повече от половин час.

Борис Гиздаков откровено си призна, че отборът е заел "една обща недружелюбна позиция" към новото клубно ръководство.

Ето какво обяви Гиздаков след въпросната среща в Коматево:

Лидерите на някои от фенските фракции искаха среща с господин Златев, за да поставят определени въпроси, които принципно касаеха неговия предишен престой в клуба през 2014 и 2015 година. Господин Златев отговори на техните въпроси. В повечето от случаите се постигна една яснота. Срещата премина в много добронамерен тон от двете страни. Така или иначе доминантът беше безпокойствието как ще продължи развитието на Ботев. В крайна сметка чувството, че феновете трябва да бъдат заедно и да поддържат клуба беше завършекът на тази среща“, коментира Гиздаков.

"Аз имах задачата да представя господин Златев пред мъжкия отбор. Обясних на момчетата каква е ситуацията. Те търсеха конкретика като ангажименти. Това няма как да се случи, тъй като вчера господин Златев бе представен на администрацията, нужно е време, за да се установи какво е състоянието на клуба“.

"В този момент не можем да поемаме никакви ангажименти. Това би било изключително несериозно и непрофесионално. Аз разбирам претенциите на футболистите и треньорския щаб да има определена ясното, но се изисква определено време за това. Говорихме си след една седмица да се срещнем отново. Сега това, че отборът зае една обща недружелюбна позиция към нас бих го възприел, ако имаше сериозни основания.

Тук трябва ясно да кажем, че събранието на акционерите бе определено от предишния борд и господин Георги Самуилов. Ние не сме го търсили. Целият съвет на Директорите си беше подал оставките. Важно е да се знае, че някои от оставките на ключови фигури са отпреди 10 месеца. Тоест те не са предизвикани от поведението на феновете или от поведението на настоящия мажоритарен собственик. Това е било една подготовка за напускане на Ботев и ние като страна по договор с господин Самуилов, на който му прехвърлихме акциите преди две години, бяхме длъжни да ги приемем обратно по негово желание, съгласно този договор“.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Яснота за издръжката на отбора няма, но новото ръководство иска разумни срокове за следващата среща с футболисти и треньори и пресконференцията!
+2
 
 
Най големия готвач на Ботев е подмолния Николай Киров,който спретна през всичките години доста интриги на всички треньори за да си проправи път за себе си.Да припомним.1-Коце Видолов,2-Хубчев-Радуканов,3-Ферарио,4-Вили Вуцов и т.н.Много неща ще се изяснят с времето не напразно от Марица и Спартак да не чуят за него,работел ръка за ръка с неговия учител Кольо Плъха.
0
 
 
Индианци, кълняхте, че Локото ще изпадне много слаби сме били, взехме 3 купи, кълняхте, че Крушарски щял да ни остави и ще се разпаднем, той Самуилов ви остави. Айде продължавайте в същия дух.
+1
 
 
Гиздаков,защо се напъваш толкова имам опасения,че искаш чрез Ботев да се намърда в оценките на стадиона-Както за Панаира,залата и сега най хубавата лапавица за Стадиона.
+2
 
 
Този плазмодий ли ще направлява.Схемаджията за Пловдивски панаир...Гешев обърни внимание на оценителите които занижаване цената с известния "герой"Гиздаков.И сега нека си поговорим от къде е толкова запознат Гиздаков с всичко в Ботев.Имало едно време двама приятели единия се казвал Николай Киров ,а другия Борис Гиздаков.Първия все се оплаквал на втория и търсел вината за неуспехите в другите.Пречили му собствениците,после футболистите го продали "сготвели" и т.н.Затова втория запретнали ръкави да се разправя с всички които пречат на неговия приятел.Попитал какво да направя за теб.,и Белия споделил.Първо изгони собствениците,вкарай напрежение и вдигай плакати за оставки.Второ разчисти ми пътя за връщане като изгониш "готвачите".Трето ще назначиш и моят приятел Тервел Златев,така че после ако има много недоволни той да изгори.
0
 
 
Гиздак, КОЙ ЩЕ ДАВА ПАРИ???? Иначе стратегии много, декларации бол, намерения безкрай...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: