ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Обновеният Ботев Пловдив ще търси максимума до края на кампанията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:00 / 09.02.2021Коментари (7)8244
© Plovdiv24.bg
Тимът на Ботев Пловдив не започна толкова добре старта на сезона, впрочем никой не очакваше да стане свидетел на такова представяне от канарчетата, особено след като през годините сме свикнали да виждаме как най-често охлаждат страстите на всеки един конкурентен тим. Проблемите започнаха да изплуват, след като ръководството направи някои не толкова добри решения, а освен това все по-често се говореше за финансови проблеми, които накараха феновете да се замислят какво наистина се случва с любимия тим.

Не бяха и малко контузените и като цяло можем да заявим, че пловдивският тим наистина има нужда от заздравяване. Добрите новини също не липсват, на първо място ще забележим, че някои от контузените играчи като Тодор Неделев започват да се възстановяват и скоро ще се върнат в игра. Едно особено приятно доказателство за наличието на верни почитатели, е и наличието на дарителската кампания, с която публиката успя да събере сумата от близо 10 000 лв и да подкрепи отбора. Последните седмици от трансферния прозорец ни показват, че бяха привлечени и интересни футболисти, чиято важна роля е да измъкнат Ботев от дъното.

Основната цел категорично ще бъде позиционирането някъде в центъра на класирането, далече от последните позиции. Па Конате ще има доста тежки задачи, но нека не забравяме, че същите със сигурност няма да бъдат невъзможни. Нека бъдем оптимисти, това е отбор, който не веднъж се е изправял срещу тежките предизвикателства. Важното тук е, че дори букмейкърите са положително настроени към бъдещите изяви на тима, оператори като Палмс Бет, чието ревю можем да открием тук - https://efirbet.com/palms-bet/ вярват в заздравяващата кампания, която върви при канарчетата. Не трябва да се изненадваме и от други по-специални факти като строежа на стадиона и продължителната работа върху него, въпреки някои забавени проекти, не можем да отречем, че дейността продължава активно и там.

Категорични сме, че нито един 109-годишен тим не заслужава да се намира близо до застрашителната линия на изпадането, но също така не трябва да забравяме, че с фенове като тези, отборът няма да бъде изоставен, а даже напротив, ще мобилизира достатъчно всички привърженици. Ако те не могат да се справят, тогава намесата на бизнесмена Антон Зингаревич може да се отрази на крайния резултат, а нека не забравяме, че при наличието на добър финансов ресурс, ситуацията ще изглежда много по-различно.

Г-н Азрудин Валентич ще трябва да покаже, че прекараното време в Швеция ще даде резултат по най-бързия начин. Неговият стил, както той самият споделя, е интензивен и агресивен. Новият треньор отказва да предостави повече информация, най-вече за новите попълнения. Това, с което може да направи добро впечатление е фактът, че настоява да призове и фитнес треньор, а предпочитаните играчи от него остават именно младите таланти. Ако думите му са истина, това означава, че школата на отбора ще се използва за попълването на пропуски. Традициите в клуба не трябва да се игнорират и сме сигурни, че именно те ще дадат отражение за бъдещето представяне на клуба. Имайки предвид визитката му, както и опитът, няма да е трудно да се доверим, но след доброто посрещане, идва и времето за работа, а в редиците на Ботев, такава има много.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Шампионска лига Мампионска лига, Уефа Муефа - кредити, неплатени ама карай марай....
-2
 
 
Какво означава "Г-н Азрудин Валентич ще трябва да покаже, че прекараното време в Швеция ще даде резултат по най-бързия начин"? Кое е "най-бързия начин"? След 3 мача ако не стане, както вие си я мислите "Оставака" ли ще викате? Айде по-полека с напъните, че ще осерете кълките ПАК! Като вземе да давате парите вие, започнете да изисквате срокове и резултати. Сега докато чоплите семки и плетете интриги....тихо и стискайте палци!
-1
 
 
След нула на шест всичко друго си е максимум !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: