ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коце Костадинов: Проблемите на Ботев са в юношите, не ги използваме заради мениджърски интереси и черно тото
Автор: Стойчо Генов 14:07 / 07.12.2020Коментари (4)7246
©
Легендата на Ботев (Пд) Костадин Костадинов направи коментар за ситуацията в любимия си клуб и изрази мнение кой е един от най-големите проблеми при "жълто-черните".

"Проблемът на Ботев не е загубата от Локомотив в дербито. Проблемите са от десетилетия. Много отдавна трябваше да се върнем към корените си, да използваме нашите юноши. В момента в А група играят 15-20 човека наши юноши, които биха заиграли в Ботев. Тогава картинката срещу Локомотив нямаше да е същата - с толкова много чужденци, които не знаеха за какво става въпрос", заяви бившето дясно крило в предаването "Арена спорт" по БНТ.

Ето какво още каза за Ботев Костадин Костадинов:

Проблемите на Ботев са в развитието на собствените юноши. Ние ги развиваме много добре, но пък не можем да ги използваме дълго време. Имам една теория - мениджърски интереси, навсякъде се говори за черно тото. Предполагам, че и това го има. А това влияе не само в Ботев, но и в националния отбор.

Треньорът е този, който трябва да интегрира юношите в отбора, но не само той, а и на по-високо ниво. Президенти и собственици също трябва да бъдат убедени, че това е начинът за развитие на един клуб. Ние доста дълго разчитахме на чужденци и видяхме докъде докарахме и националния отбор.

Колкото до бъдещите руски инвестиции в Ботев - дано да е възможно това. Но през годините като чуя "милионер идва в някой отбор“ и почвам скептично да гледам на тези неща. Много ще се радвам, ако този път в Ботев се получат нещата.

Феновете доста дълго се пареха от предишни собственици, въпреки че тези бизнесмени са влагали средства, и то доста много средства в клуба. В един момент част от нашите фенове се оказва, че са недоволни от собственика, че искат те да управляват клуба, пък той да дава пари. Това е другата болка и голяма грешка в българския футбол. Когато един човек иска да инвестира пари, нормално е той да управлява съответния клуб.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коце, сега Цингаревич ще ги напълни с цинганета. Имал 2000 такива! Чест ти прави, че им каза за черното тото...!
-2
 
 
Бате Коце, тоя милиардер, дето го чакаме като манна небесна, нали разбра, че държи правата на 2000 млади футболисти предимно от Африка. При това положение как смяташ - кой ще играе на бъдещия Колеж: 11 момчета от школата или 11 младежи с повече тен за да може нещо да се продаде? Това с 11 чужденци (и то италианци) в стартовия състав сме го играли вече (не беше толкова отдавна). С 11 африканчета в стартовия състав ще заприличаме на френския национален отбор. Няма лошо - те поне станаха Световни Шампиони. Да си жив и здрав, бате Коце!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: