ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сдружение ПФК Ботев: Ако някой поиска акциите, веднага сядаме и го изслушваме
Автор: Стойчо Генов 13:02 / 05.10.2020Коментари (8)5175
Сдружение ПФК Ботев има готовност веднага да се раздели с клубните акции, ако някой бизнесмен прояви интерес към тях, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това обяви на днешната пресконференция в Коматево членът на Управителния съвет на Сдружението Теодор Бочев.

"Никога не сме имали претенции към акциите. В най-кратък срок, ако някой поиска акциите и има желание да поеме издръжката на клуба, сядаме и го изслушваме. Естествено, че този човек трябва да го видим и да се запознаем с него", заяви Бочев.

Той припомни, че членският внос за Сдружението е 200 лева на година.

"Управителният съвет се сменя лесно и всички членове сме изцяло на доброволни начала. Никой не се натиска да бъде тук", уточни още Теодор Бочев.

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Не се правете на луди- има човек, който иска акциите и му ги давайте веднага, защото се видя, че вие нямате нито управленски, нито финансов капацитет! Кошински, Радо, поне ти си по- умерен човек- не се подвеждай по акъла на болния за власт бивш военен, който е доказан интригант, манипулатор, ако не вярваш питай камарата на оценителите и какви скандали настанаха там след като се докопа до ръководството- скоро и тя няма да съществува!
+2
 
 
Нека всички които обичат Ботев хубаво да погледнат снимката ,запомнете им лицата ,запомнете им имената и когато разберете че няма вече отбор в професионалния футбол!!!!! Нека всички се сетим за невинните! За тези които не искат да управляват, за тези които викаха на Самуилов селянин, за тези които повтаряха мантрата, че за Ботев винаги ще има спонсор,за тези които щели да издържат отбора без проблем защото Самуилов нище не давал за Ботев той се самоиздържал,за тези които не искат бащицата те искат германски модел,за тези които щели да се самоиздържали от стадиона. ЗАПОМНЕТЕ ГИ И НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЛИЦАТА И ИМЕНАТА ИМ- ТОВА СА НЕВИННИТЕ!
-1
 
 
Май Ботев става като Левски...Никой не ги иска тези акции.Пък и за какво му са като няма отбор вече.
-3
 
 
Искат ги от НАП малко преди да ви закрият завинаги.
-4
 
 
Има готов човек да поеме кормилото на отбора и това е бай Върбан от Стряма....лично Стоян канара гарантира за него.
-3
 
 
Закривай Металик Сопот завинаги те дори имат натрупване борчове по време на Христолов Императора рџ¤Јрџ¤Јрџ¤Јрџ¤Јрџ¤Јрџ¤Јрџ¤Ј
-4
 
 
Какво значи, ако някой поиска акциите? Вие на кого ги предложихте, с кого разговаряхте, какви са плановете за финансова стабилност на клуба? Защо подкокоросвахте клетката да вика оставки, а вие нямате готов план за действие?Между другото бившия военен, неистово жаден за власт чак до болестно състояния ще донесе разсипия на клуба- който не вярва да попита гилдията на оценителите, където въпросния внесе разкол и разцепление, след като влезе в ръководството! Този интригант трябва незабавно да напусне ръковоството на Сдружението, за да има някакъв шанс неговата мисия да успее!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: