ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Играчите на Ботев: Огорчени сме от лъжите на Гиздаков! Искаме акциите да бъдат върнати на Самуилов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:06 / 26.08.2020Коментари (20)9774
© Plovdiv24.bg
Футболистите и треньорския щаб на Ботев Пловдив изнесоха официално изявление по повод случващото се в клуба в последните няколко дни. Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

"Уважаеми Ботевисти,

Искаме да изразим нашата позиция относно случилите се “грозни сцени", така представени от г-н Гиздаков, вчера.

Ние искаме да внесем яснота около проведената среща вчера, между нас и двама от членовете на БД. Ние като ПРОФЕСИОНАЛНИ футболисти на клуба и заинтересовани за случващите се събития около него, сме длъжни да бъдем запознати с това, как ще функционира любимият ни отбор. Именно поради тази причина потърсихме конкретика и зададохме няколко въпроса към г-н Борис Гиздаков и към г-н Тервел Златев. Уви нито получихме отговори, нито яснота за бъдещето на Ботев Пловдив. Вместо това, въпросните теми бяха отклонени в друга посока и неколкократно най-старият футболен клуб в България бе сравняван с тежката ситуация в Левски София. На всички ни бе ясно, че горепосочените две имена нямат никакви идеи относно съществуването на нашия тим и това как ще се процедира и финансира клубът, за в бъдеще. Г-н Гиздаков ясно заяви, че в момента е важно клубът да оцелее, което е абсурдно на фона на отличното финансово състояние, което цареше при г-н Самуилов.

Крайно сме огорчени от думите на въпросния господин Гиздаков, в интернет пространството. Недопустимо е член на БД да нарече футболистите и треньори на клуба – "организирана престъпна група". С днешното си изявление г-н Гиздаков за пореден път вся разделение в "жълто-черното" семейство. Откровените лъжи и липса на уважение към треньорския щаб и част от водещите футболисти е ясен знак за неговите намерения как смята да управлява клуба.

Затова предложихме да бъде свикана среща, между УС на Сдружение ПФК Ботев и бившия мажоритарен собственик г-н Самуилов, на която акциите да бъдат върнати обратно на г-н Самуилов.

Ние, футболистите заставаме зад спортно-техническия щаб и не желаем да бъдат предприемани каквито и да е било промени. Нашето желание е да се изтръгнат всички интриги и спорове, да изчезне напрежението, което се създава и да сме обединени в една цел - светлото бъдеще на Ботев Пловдив.

Тази декларация не е написана от нас, поради натиск от страна на ръководството на клуба, а е следствие на нашата загриженост към клуба, след твърденията на новото ръководство, че на преден план стои оцеляването на жълто-черния тим.

БОТЕВ го е имало и ще го има!

Когато сме заедно, сме най-силни!" 

Треньорският щаб и футболистите на ПФК Ботев Пловдив

26.08.2020г., гр. Пловдив
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Аз да попитам футболистите, след като в клуба цари финансово спокойствие, какво постигнаха в спортно-технически план през последните две години, особено последната?
-3
 
 
Само да попитам примадоните на Ботев, Тошко, Лъчко и сие, знаят ли колко пъти през последните години на футболистите на Локомотив се е налагало да играят за без пари, за честа на клуба, за честта на феновете?? Играли са и са го правили достойно. А вие, вие много бързо се уплашихте да не останете без заплатки, и станахте за резил и срам пред вашите фенове.
на 27.08.2020 г.
+2
 
 
Не им дали яснота и да върнели акциите! Ами самуилов ако ги е искал нямаше да ги връща може ли да са толкова прости. Каква яснота да им дадат ако имаше договорени работи щяха да им ги кажат. При Самуилов финансово били цветущо и какво като бяхте цветущо в първенството не бяхме много цветущо.В Българския футбол лежането на една кълка и лапането на премиерски даплати свърши и остана само първото тъй че който иска може да ходи в грандовете Левски Славия и Локо там ще ги посрешнат цветущо!
+2
 
 
За едни пари става въпрос....много пари.Тепърва ще става интересно.
-4
 
 
Що за дебили и нахалници са тези гиздаковци и златевци- никой не ги иска, а те се натискат?!
+2
 
 
Уважаемите футболисти на Ботев, ако бяха мъже, а не страхливци, трябва да не ревете за Самуилов, а на кажете защо ви накара да загубите финала. Това кажете страхливци.
-3
 
 
Жълтия цирк тепърва предстои.Дюнердгията да ходи да направи един федерос на Самуилката
+4
 
 
Естествено,че ще искат да се върне Самуилов.Иначе няма парички.И отиват на борсата.Защото няма кой да ги купи.
+5
 
 
Ние сме огорчени от финала 2019 кажете си болката за този мач мъже
0
 
 
И защо не могат да изчакат поне една седмица, за да се запознае новото ръководство с положението в клуба?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: