ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев: Готови за нови победи!
Автор: Стойчо Генов 12:39 / 14.04.2021Коментари (33)8117
© ПФК Ботев
В Ботев (Пд) се готвят в отлично настроение за предстоящия възлов мач срещу Славия. Двубоят от 24-ия кръг на Първа лига е в събота от 17,45 часа на базата в Коматево.

"Канарите" имат в момента 24 точки и при евентуална победа над "белите" на 99 процента ще си гарантират оставане в елита и същевременно борба за 7-ото място, даващо право на бараж за участие в новия турнир на УЕФА - Лига на конференциите.

От ПФК Ботев публикуваха на официалната си страница във Фейсбук снимки на една от тренировките на отбора, като написаха и многозначителния текст към тях: "Готови за нови победи в предстоящата седмица!".
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Четете внимателно! Една лоша дума срещу Локомотив не съм казал и изобщо не е това идея. Говоря за всичката безсмислена злоба и от двете страни. Не мислете, че съм очарован или пристрастен към нашите диванета. Побоища, счупени глави и ред подобни. Докато някой не загине като Тоско. Без време и видима причина. Младеж в самото начало. Осъзнайте липсата на всякакъв смисъл. Тези от вас с голите кратуни и тесните дънки до коленете!!! Многоо удобна маргинална група младежи без цел и посока за управляващите. В това се превръщате. Оная едва ли не футболна бохема от преди 30/40 години даже нямате съзнанието да си е представите. Не беше така. Имаше и мяра и чест. Не си мислете, че "фенството" създава абсолютен смисъл. Не го бъркайте със семейство. Положителните емоции са здраве и са задължителни за пълноценен живот. Положителните!
+5
 
 
И аз не мога да разбера защо някои фенове на Локомотив държат толкова много да ги мразим. За мен техния отбор си бяха и си остават "нащо локо". Да паднахме на финала от тях и какво от това? Ние имаме много други загубени финали. Да биха ни 6-0 е и? Нас и други отбори са ни били с 6-0. Както може би и те са били други отбори с 6-0, но това не го помнят. Те помнят само победите срещу Ботев. Както ние помним победите срещу големите Барселона и Байрен, така и те ще помнят победите срещу големия Ботев. Като им чета писанията за тях локото и да се закрие няма вече значение защото са ни били един финал и 6-0. Ние не се съревноваваме с вас разберете го! Ние си имаме по висши цели от това да бием вас. И съжалявам, но не мога да ви мразя. Та вие сте си "нащо локо', пловдивското.
+7
 
 
Моите уважения към всички нормални фенове на Локомотив, отбор който винаги през годините съм подкрепял ако има нужда и съвсем спокойно съм ходил на Лаута когато това беше нещо съвсем нормално. Но днешната "Ви" младо - фенска глупост стигна комични висини. Утре ако паднете със седем наденици, получите пета или някой вкара от другата врата искам предварително тук някой да ми отговори, какво ще се пише тогава!? Сега, че повечето коментари тук са на откровено комплексирани младежи без много акъл е повече от ясно, но по лошо е, че това дава цялостен облик на френската маса на т.н. Любимец, а съвсем не го заслужава клуб като Локомотив Пловдив. Не е жалко, а тъжно. Поздрави!
-5
 
 
Ще ви трябва още някоя победа, иначе изпадате :)))На Тошку Петата и 6:0 са му любимите мачове
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: