ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нов трус в Ботев Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:49 / 04.09.2020Коментари (24)14257
© Plovdiv24.bg
Изявление от Тервел Златев и Борис Гиздаков:

Уважаеми ботевисти!

През последните два месеца се случиха събития, които имат важно значение за любимия ни клуб.

Г-н Георги Самуилов по своя воля насрочи Общо събрание на акционерите за избор на нов Съвет на директорите на "ПФК Ботев Пловдив" АД и върна мажоритарния пакет акции на "Сдружение ПФК Ботев", съгласно сключения с негово дружество договор. Преди това всички членове на действащия Съвет на директорите подадоха заявления за освобождаване, а г-н Георги Самуилов и адв. Димитър Радев служебно се отписаха от Акционерното дружество.

Като последица от тези действия "Сдружение ПФК Ботев" бе задължено да приеме обратно мажоритарния пакет акции на "ПФК Ботев Пловдив" АД и да състави нов Съвет на директорите.

В краткото време до Общото събрание Сдружението номинира 3-членен борд, който да се запознае с актуалното състояние на Клуба и да поеме оперативното му управление. Основното намерение на "Сдружение ПФК Ботев“ бе да привлече голям брой представители на бизнеса, желаещи да инвестират дългосрочно в "Ботев“ - Пловдив и същевременно да участват активно в управлението.


За съжаление, още преди провеждането на Общото събрание на акционерите на 21 август 2020 г. се разиграха недостойни и неетични сцени от група фенове срещу нас, медийно отразени на национално ниво. Възпрепятствани бяха и всякакви опити за изясняване на актуалното състояние на Акционерното дружество.

А на проведената на 25.08.2020 г. в базата в "Коматево“ среща между нас и целия спортно-технически щаб и футболистите в присъствието на прокуриста на Акционерното дружеството бе демонстрирана ясна и категорична позиция от тяхна страна. Оповестеното им становище чрез клубния сайт на следващия ден още веднъж потвърди непреклонното им нежелание за промяна на статуквото и на настоящото ръководство на Клуба.


Във връзка с гореизложеното и за недопускане ескалация на напрежението на всички нива на взаимодействие в клуба, ние като новоизбрани членове на Съвета на директорите взехме решение да не бъдем вписани в Търговския регистър, поради което новоизбраният Съвет на директорите няма да бъде регистриран и да управлява "ПФК Ботев“ АД. До избор на нов Съвет на директорите Клубът се управлява от досегашния съвет.

Желаем успех на любимия клуб!

С уважение

Тервел Златев

Борис Гиздаков
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като чета всичко това, си мисля, какъв късмет извади Локомотив в лицето на Крушарски. Не се поддаде на фенските искания, показа вратата на всеки, който се мислеше за незаменим, прояви търпение с Бруно. Еми, който го може, го може...Самият той иска да остави следа в историята на Локомотив и вече го направи. Да ни е жив и здрав за да видим до къде може да стигне.
-1
 
 
Това ли са превратаджиите? Мислиха си ,че някой ще им дава пари и те ще ги праразпределят. Като нямаш бизнес за милиони , какво се натискаш да забатачиш още повече ситуацията.
0
 
 
Папагалското му работа.Изгонихте и тези които наливаха пари в бездънната яма Ботиу Коматеву.
-2
 
 
Това вече е падение никой да не иска Бутвфъ.
-2
 
 
Това е чудесно!Най накрая ще си починем от лъжите на Гиздака с диагоналката и неговите последователи с не изпрани пантлони. Но за последно да ги питам кои представители на бизнеса успя да привлече и колко пари намериха за Ботев тези възпрепядстваните?!?!?!?!?!? Отговора е 0 ,защо ли?Отговорете си сами!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 04.09.2020 г.
0
 
 
Тия които "напуснаха" да си оправят задълженията в клуба: Ачо, Самуилов. Терени му се предоставиха, бензиностанции му се предоставиха, той си свърши работата, а сега си би камшика "наш" Самуилов. Пич, много селски номера! Да не останеш без бензиностанциите и без ойл-базата. Нещо много голям се направи.
-4
 
 
То хубаво ама и Ачо и Самуилов разправяха че са изчистили задълженията и са престрокторирали 52 милиона, а се оказа всичко лъжа. Дори Самуилов е забатачил клуба с близо 3 милиона, и отделно 52 милиона си стоят.
+3
 
 
Имам предложение,на 7 септември трябваше да има пресконференция на която трябваше да бъде обявено актуалното финансово състояние на Акционерното дружество.Гиздаков и Тервел Златев твърдят,че не са допуснати да проверят в какво финансово положение е "Ботев"Пловдив!Предлагам,на 7 септември да излезе г-н прокуриста Асен Караславов/Молива/ и да даде пресконференция на която да даде информация на феновете и медиите за актуалното финансово състояние на "Ботев"Пловдив!Така ще отпаднат всякакви слухове,клюки и предположения и ИСТИНАТА ще" излезе на бял свят".Приятен ден на всички.
-4
 
 
Истината е, че Гиздаков трябваше да си подаде оставката в мига в който нарече всички футболисти и тренъори ОПГ.Много си беше повярвал.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.09.2020 г.
-1
 
 
Нямат край боклуците в т.нар. управление! Срам! Вдигайте си чукалата и да ви няма!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: