ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев: Искам Самуилов да се върне и нещата да са постарому! Успех на Локо срещу Тотнъм!
Автор: Стойчо Генов 12:17 / 14.09.2020Коментари (38)9866
© Plovdiv24.bg
Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев даде интересна пресконференция в София, след като бе награден за Футболист №1 у нас за месец август.

“Надявам се г-н Самуилов да се върне и нещата да са постарому. Защото направихме добър отбор. Дали ще се върне? Още нищо не знаем. С тази декларация искаме г-н Самуилов да се върне. Защото, докато беше той, всичко беше наред. А и отборът не играеше толкова зле. Сега нещата не ни се получават добре, малко или много това оказва влияние", заяви Неделев.

"Щеше да е добре, ако имахме стадион. Едно е да играеш пред 3000, а съвсем друго пред 20 000 зрители. Аз съм го изпитвал. Надявам се съвсем скоро да се построи стадион, защото всички фенове мечтаят за това", допълни още халфът.

Националът коментира и предстоящия сблъсък между вечния съперник Локомотив и английския Тотнъм в Лига Европа.

"Това е голям престиж да дойде такъв отбор с такъв треньор в България. Мога да пожелая успех на Локомотив. Футболистите не трябва да се притесняват, а да играят", завърши Тодор Неделев.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Тошка,когато Самуилов беше,паднхме, ли от Локо,паднахме!?Ти игра,ли?Игра!И к'во?Сега играй и трай!Толкова време се надявам,а пожелавам успех на Локо..аман,бе джанъм!Дай ми повод,да съм горд ботевист!
+1
 
 
Всеки нормален привържаник на Ботев Пловдив пожелава успех на Локо - това ще е голям успех за пловдивския футбол! Нека обаче не се успокояват много, защото както им пожелава Неделев успех така ще им го зашие пак от дюнера в,, Тракия"! Както върви тази година ще бием май само малцинството!!!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.09.2020 г.
+6
 
 
Тошо, като Самуилов ви наливаше с пари, вие с какво му се отблагодарихте? Две нулеви години! Срам! Не ти ли е неудобно? И продължавате така да я карате?! Много на големи се направихте, но насреща - нищо, зеро. Виж футболистите на Локо, слушат треньора си и изпълняват и резултатите се виждат. А вие, особено готвачи те, играете когато си искате. Е, няма да стане така!
на 14.09.2020 г.
+6
 
 
Искаш ли Тошко да се върне католика и да си хортувате по ракуски! И аз искам да се върне Цветан Василев ама няма! Кух си като бамбук Тошко. Айде сега като направихте бойкот на Тервел и Гиздаков отиди ти заедно с другия шушумингел капитан Батлан и Асен карандаша и доведете ракуския и сълзицата щото миналия сезон направихме много хубав отбор с Тонев,Ничев и Вутов и даже не изпаднахме.
-4
 
 
Селото не прощава.Жив и здрав Тоше.
-5
 
 
20 хиляди,къде тея хора бре сельо.....оффффф ай закривай катуна
-4
 
 
Ей доживях тоя капут да пожелае нещо хубаво на Локомотив,макар и да не е искрено.
+5
 
 
Проблемът е, че футболът в България се финансира само от криминални дейности и съответно хората, които ги вършат. Нормален бизнес в тази държавица не може да отделя пари за такова скъпо удоволствие. Играчите си имат договори и рано или късно винаги си получават парите! фИФА - МИФА винаги им ги дава. Така че, да играят , че ако ще е това срещу Арда и Селото, трябва да връщат пари май....
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.09.2020 г.
+6
 
 
Божеее, подкарахте я като в детска градина! Това искам, онова искам, дайте си ми парцалките! Абе, вие нищо не играете - само искате! Работа ли ви е да определяте собственика? Все едно сега някой от Левски да се разреве и да каже - искам Батков! Ставате за смях! Знаем кой какво иска, но то не зависи много от нас! Скрийте се, че ставате вече смешни. Пак ви казвам - играйте, както трябва! С една победа сте до тук! Е, кой ще дава пари за такава игра?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: