ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пропадането продължава! Трагичен Ботев поведе, но отново рухна в Монтана
Автор: Стойчо Генов 22:50 / 18.09.2020Коментари (78)13309
©
Ботев (Пловдив) изигра пореден слаб мач и допусна обрат от 1:0 до 1:3 срещу Монтана в двубой от 6-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Огоста". Атанас Илиев (9) бе точен за жълто-черните, а Билал Бари (27), Стефан Цонков (28) и Тони Тасев (82) вкараха за домакините.

Така възпитаниците на Ферарио Спасов останаха с актива си от 5 точки и вече пети двубой поред не могат да стигнат до успех. Жълто-черните се смъкнаха до 12-ата позиция в таблицата.

Двубоят започна блестящо за "канарите" и те поведоха още в 9-ата минута след неспокосана изява на противниковия вратар Благой Макенджиев. Разсеяният страж се размина комично с една топка и тя излезе в корнер. Той бе изпълнен от Тодор Неделев и след центриране към малкия пеналт Атанас Илиев засече с глава за 0:1. Това бе гол №5 през този сезон за бившия нападател на Монтана.

Последва тотален натиск на домакините. Бившето "канарче" Тони Тасев направи непростим пропуск пред вратата на Георги Аргилашки, а веднъж и гредата спаси гостите след удар и два последователни рикошета в Иван Бандаловски и Станислав Работов.

Монтана стигна до пълен обрат в резултата с два бързи гола в рамките на 94 секунди. Билал Бари финтира Мишел Еспиноса и Станислав Работов, след което отправи бомбен шут в тялото на Аргилашки за 1:1.

При следващата атака топката бе центрирана от Николай Минков в наказателното поле на Ботев, където Стефан Цонков засече с глава в левия ъгъл на вратата за 2:1.

Ферарио Спасов реагира с две бързи смени в 35-ата минута и още една на почивката, но въпреки това играта на "канарите" не се подобри. След час игра резервата Антонио Вутов опита далечен изстрел по земя, но топката бе уловена от Благой Макенджиев.

В 82-ата минута Монтана окончателно уби интригата с трети гол. Освободеният преди време от Ботев Тони Тасев преодоля по елементарен начин доста бавните в този мач Иван Бандаловски и Виктор Генев и с шут с левия кращ прати топката в мрежата за 3:1.

В последната минута изнервеният Антонио Вутов направи абсолютно излишен груб фаул в центъра на терена и си изпроси от съдията Никола Попов втори жълт картон.

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Джонатан Перейра, Иван Бандаловски, Станислав Работов (35- Антонио Вутов), Виктор Генев, Мите Цикарски, Лъчезар Балтанов (46- Димитър Тонев), Мишел Еспиноза (35- Станислав Шопов - 78- Иван Василев), Славчо ШоколаровТодор НеделевАтанас Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Присмива се на Локомотив че губи от Тотнъм с 2:1, пада от Монтейна с 3:1 Жълто-черен цирк
0
 
 
Мислех да поздравя отбора на Локо и феновете му за добрата игра срещу Тотнъм,въпреки загубата,но сега се отказвам,то бива злоба,бива ама от 38 коментара 36 са на фенове на Локо да плюят БОТЕВ,в темата за Ботев.Вие сте нещастни и жалки комплексари,Ботев ви е трън в очите. И не плачете на чужд гроб,защото в момента в който отбора се срине и спре да побеждава,Крюшо ,ще си бие шута и няма кой да ви погледне,бат Бойко вече няма да е на власт и да кара Самуилов,Крушарски и ред други да наливат пари в това смешно първенство.
0
 
 
Още като започна мача се видя накъде върви работата, Монтана играеше с много повече желание и хъс. А след гола, който дойде случайно, след тяхна груба грешка, нещата станаха още по-зле. Няма настроение в отбора. Друг въпрос е, че отборите наистина са с много изравнени сили. Най-слабите отбори в групата имат добри игри и мачовете ще са много интересни. Монтана направи страхотен мач, играха впечатлително. Етър също направи добри мачове и загуби в последните минути от Лудогорец и Левски.
0
 
 
"Гордостта на Пловдив"-окръг отново зарадва пловдивчани! Господ си знае работата!
0
 
 
Много мургава радост виждам в коментарите. Байрям ли има Банго Васил ли е? Но е напълно разбираемо тъмните хора цял живот са комплексирани.
0
 
 
Много цигани, много мърша в темите за великия Ботев.Мирише на цигании и е нормално хората да бягат от вонята столипиновска.
+2
 
 
Оная крива глава и вмирисана чума Мах-Мах, се е покрила от девет села в десето ! Плашикотак недоклатен !
+1
 
 
Барселона ботевъ падна от Монтана хааааа къде е селски меси Неделев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: