ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев привлече Маркиньос, но не този, който искаше да спира хегемонията на Лудогорец
Автор: Стойчо Генов 21:28 / 14.02.2021Коментари (23)10336
©
Ботев (Пд) направи още един входящ трансфер на чуждестранен футболист. Нападателят на бразилския Атлетико Минейро Хосе Коста Маркош Мартинс – Маркиньос е преотстъпен на жълто-черните.

21-годишният офанзивен играч се очакваше първоначално да бъде пратен под наем до края на сезона в Аустрия (Виена), но двата клуба не са успели да се договорят. В крайна сметка Маркиньос е преотстъпен от третия в бразилското първенство на Ботев до 31 юли 2022 година.

Преди да стане сделката между бразилския клуб и Ботев Пловдив, Маркиньос поднови своя договор с Атлетико Минейро до 31 декември 2023 година.

Маркиньос направи силно впечатление с екипа на Атлетико Минейро през 2019 година под ръководството на треньора Вагнер Манчини. През 2020 година той стана 12-ият играч в отбора на Хорхе Сампаоли, но по-късно загуби мястото си в състава, съобщава dsport.bg. 21-годишният футболист през миналата година взе участие в 43 мача за Атлетико и вкара 2 гола за отбора. Маркиньо не е типичният централен нападател, а по-скоро играе зад него.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че през настоящия сезон в Ботев игра друг бразилец с името Маркиньос. Той обаче се запомни само с гръмкото си изявление, че ще спира хегемонията на Лудогорец и договорът му бе прекратен след едва 12 изиграни двубоя за жълто-черните.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Шампионския отбор е сглобен! Гарантирани титла и купа още тази година!
+1
 
 
Винаги съм се чудил на хората, вярващи в световния заговор на евреите срещу човечеството. Сега покрай пандемията достигнаха нови висини, от рода вируси не съществуват, защото не можем да ги видим, Бил Гейтс ще ни чипира с ваксините, пръскат вируси със самолети, вирусите се разпространяват с 5 Джи мрежите и пр. и пр. Но все пак в тези налудничеви мисли може да се види зрънце логика, евреите са с много големи възможности във всички страни, към заговора са приобщени най-големите светила на своето време във всички области, като Бил Гейтс, Джеф Безос и т.н. Всякакво начинание от най-знаещите и можещите може да успее. Пропускат само факта, че за да са успешни великите личности, те са имали позитивна мотивация, да помогнат на развитието на човечеството, да облекчат живота на хората. При негативна мотивация те няма да са успешни. Мотивацията на великите личности за позитивни и негативни каузи е различна, както на войниците при отбранителна и нападателна война. Но да стигнеш дотам, че да поставиш Пеевски на върха на Световния заговор, на мястото на евреите и Бил Гейтс, мотивиран от най-баналната кауза, да пере пари, да прикрива плащането на данъци и фалита на КТБ, вече е много, много повече от налудничево!
-4
 
 
Поредният анимационен герой, поредната черешка. Онзи ден срещу Арда ги видяхме колко струват, ами, че те вашите момчета са с класи по добри от тези анимационни герои.
+1
 
 
Ботев е проект за постепенно развитие на клуба. Не е предвидено да станем голям отбор от раз, както ни се иска, както стана примерно с Лудогорец. Такъв беше подходът и на Цветан Василев. Зингаревич беше обявил визия за постепенно развитие за пет полусезона напред, ако не бъркам. Поначало не можем да бъдем голям отбор преди окончателното завършване на стадиона. Спомняте си Мъри като навиваше Рияд Марез да дойде в Ботев. с перспективата за изграждането на голям отбор с нов стадион. Той беше му отговорил, аз отивам в Лестър, докато стане стадиона, а след това пак ще говорим! Докато стане, ама той вече е в Ман Сити.
+2
 
 
Маркиньо не е типичният централен нападател, а по-скоро играе зад него, манго!!!
-2
 
 
Голяма сила ей, 42 мача и два гола. Средно по гол на 21 мача. То няма толкова мачове до края но сезона, жълтури. Голям трансферен удар - Пловдив се смее.И е на 21 години, трябва му време за адаптация...тъкмо в Б група догодина ще влезе в ритъм.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: