ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЦСКА с официално становище за Тодор Неделев
Автор: Стойчо Генов 14:37 / 22.07.2020Коментари (13)7042
© Plovdiv24.bg
Ръководството на ЦСКА-София излезе с официално становище по въпроса за евентуалния трансфер на звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев. Реакцията на "армейците" е следствие на публикация в спортен ежедневник днес, която Plovdiv24.bg вече определи като доста съмнителна и като ново съчинение по темата.

Дори изрично припомнихме на читателите, че до този момент Неделев поне 20 пъти най-официално е заявявал, че в България ще играе единствено за Ботев.

Публикуваме без редакторска намеса позицията на ЦСКА-София:

Армейци, поредно трансферно лято, поредни саги, поредни футболни партенки…. То не бяха от Белгия, Бразилия, откъде ли не….

Този път с изненада научаваме, че отново водим битка за подписа на Тодор Неделев и сме поставили ултиматум на футболиста да даде краен отговор до края на месеца. Поредни измислици и лъжи! Тодор Неделев несъмнено е отличен футболист, който е добре дошъл при нас, но той и родният му клуб Ботев неведнъж досега отказваха възможността за трансфер на Армията.

Пожелаваме им успех с преминаването му в някой европейски гранд! Същевременно призоваваме името на ЦСКА да не се използва като трамплин за покачване на цената или за евтини сензации за запълване на място в сайтове и вестници и изкарването на някой лев хонорар.

Всичко, касаещо селекцията на ЦСКА и новите попълнения ще бъде обявявано своевременно в клубния ни сайт с достоверни факти и информация!
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Това тутманиче ще е доживот на село.....никой не се интересува от него.
+1
 
 
Неделев е страхотен футболист. Няма треньор в България, който не би го искал в състава си. Това,че е в Ботев само може да ни радва и прави щастливи.Дървените философи естествено,че го критикуват,защото никога не са ритали топка. Браво Тоше продължавай да ни радваш със страхотните си изпълнения и поглед върху играта. Ние ботевистите те обичаме и това е най-важното. БОТЕВИСТ ЗАВИНАГИ!!!!
+1
 
 
Най-жалкото е, че Тошко поне 5 пъти каза лично, че В България НЯМА ДА ИГРАЕ ЗА ДРУГ ОТБОР ОСВЕН БОТЕВ. Каза го и след един мач когато му даваха поредното шампанско на живо по телевизията.
+1
 
 
Някои втора поредна купа печелят, ама няма радост, само злъч, завист, злоба! Съдба, нищо не може да каже човек!
0
 
 
3 клуба се карали за трансгалактическия мега Тошко и всеки крещял На мен за кво ми е.. вземи го ти
+1
 
 
Ееее тамън се бях притеснил че Ушатко от вчера никой не го е искал и о небеса.Някой измислен сайт за да си вдигне интереса сутринта пише лъжа а след обед опровержение.Жалка работа
+3
 
 
На подобни лъжи вече и писачите им сигурно не се хващат! Неделев показа уважение към ЦСКА, към Лудогорец, снима се със феновете на двата клуба. Показвал е уважение и към Левски. Но изрично е казал, че няма да играе за друг български клуб. Нешо повече, той показваше нежелание да играе и за чужд клуб. Когато го трансферираха в Майнц, той отложи заминаването си с един полусезон. След това, докато беше футболист на Майнц, посещаваше мачове на Ботев. И нещо оше по-фрапиращо, той се надяваше да няма интерес към него от чужди клубове, за да не му се налага да се обяснява, дали иска да играе в чужбина. Заговори се за много изгодна оферта от китайски клуб, мисля Ясен Петров му беше треньор. Той каза, че това е пълна лъжа, за да отклонят вниманието му от Ботев и въобще не се зарадва на този интерес.
-2
 
 
“Отличен футболер....ама .... вземи го ти” Трабзонспор на ФИФА ли са го гледали този атлетичен феномен. Ханшът му е по 3 на раменете... Цицки като на 70 годишен спасител на плажа.... Чалга Уникат
-2
 
 
Тоя пък само го набутват при тоя и оня а пък те незнаят че го искат не разбрахте ли че той другаде не може да играе всеки вика вземи го ти
-2
 
 
Сега е добре и Трабзонспор да излязат с подобно изявление!? Както и всички останали клубове, които бяха нарочени от медиите, че искат този футболист.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: