ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гиздаков говори за агресивните момчета, обещанието на Самуилов и ситуацията с Тервел Златев
Автор: Стойчо Генов 20:17 / 18.08.2020Коментари (7)8104
© Plovdiv24.bg
Членът на Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев Пловдив - Борис Гиздаков, коментира пред камерата на Plovdiv24.bg разразилия се днес скандал в клуба около проваленото представяне на Тервел Златев като нов изпълнителен директор.

"Когато всички мислят еднакво, това означава, че никой не мисли. Част от феновете мислят по един начин, а друга част мислят по друг. Никой от нас не е искал циркове. Господин Самуилов беше обявил, че днес ще представи г-н Златев, но се оказа, че е изпуснал самолет и не успя да го представи", започна коментара си Гиздаков.

"Няма магазин за спортни мениджъри. В България има двама души, които са завършили спортен мениджмънт в Швейцария. Единият е Тервел Златев, а другият – Павел Колев в Левски. Така че изборът не е голям. Ако някой има други кандидатури – да ги обявява. Ние се допитахме в Сдружението и се оказа, че с пълно мнозинство се гласува доверие на г-н Златев. Тук го упрекват за някакви стари истории. Ако някой го обвинява – да изкара документи и да докаже, че е прав. Но само на база "една жена каза на пазара“, просто не е сериозно", каза още Борис Гиздаков.

"Надявам се г-н Самуилов като сериозен бизнесмен да удържи на поетия ангажимент лично да представи г-н Златев в администрацията и в отбора. Аз в момента замествам Радослав Кошински, който е председател на Сдружението, мажоритарен собственик на ПФК Ботев. Тези момчета са изплашени, че г-н Самуилов ще изостави Ботев, може би имат някакви основания, но аз искрено се надявам това да не е така".

"Една част агресивни момчета тръгнаха да гонят г-н Златев. Това не са цивилизовани отношения, това сме го виждали и на други места, и в Ботев. Това не е начинът, по който да се решават управленски казуси", допълни членът на УС на Сдружението.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Гиздаков пред камерата на Plovdiv24.bg!

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нека обобщим, има уговорена среща в 18:00 на базата.Часът е определен от Георги Самуилов за среща с Тервел Златев и представители на Сдружението. Самуилов не идва на определената от него среща. Тервел Златев тръгва от София за Пловдив, но Молива умишлено не го уведомява за ситуацията. На базата незнайно как проникват блюдолизците от клуб 500, организирани от Палийски и неговите мекерета. Представителна извадка за начина и организацията на "управляващите" в момента големия футболен клуб "Ботев" Пловдив. Визирам лицата Палийски, Йотков, Дюнерджията Мамата, послушника Молива и авантаджиите от клуб 500, начело с татуировчика Божо. Това е положението. Само "Ботев"!!!
-2
 
 
А, бе, Гиздак, омръзнахте ни на всички вече! Имате ли по 200-300 000 лв. на месец, за да издържате отбора? Ако нямате въс надалеч и да ви няма! Стига сте внасяли интриги и разкол във феновете! Нашето място е на трибуните, а не в управлението, разберете го това веднъж завинаги! Ти в твоята фирма нали назначаваш и уволняваш и не даваш на някой външен да ти се бърка, нали така! А искаш ти да назначиш директор, а Самуилов да му плаща! Тава как да стане? Уж си интелигентен, а забъркваш такива глупости!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Иновативно: Дубълът на Ботев играе в събота от 20 часа
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: