ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев не успя да спре Лудогорец пред погледа на Зингаревич
Автор: Стойчо Генов 22:05 / 26.04.2021Коментари (3)5144
Ботев (Пд) загуби от Лудогорец с 0:2 в мач от 26-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това бе първи двубой с публика в "Коматево" след близо половин година пауза. На трибуните бе и бъдещият собственик на клуба Антон Зингаревич.

Вандерсон (66, 82) се разписа за гостите, които почти си осигуриха 10-а поредна шампионска титла, тъй като преднината им пред Локомотив (Пловдив) стана 12 точки, 5 мача преди края на сезона.

С поражението възпитаниците на Азрудин Валентич влизат в Група А на втората осмица с актив от 24 точки. Там първият мач на Ботев е гостуване на Черно море, след което предстои домакинство на Левски и гостуване на Царско село.

"Канарите" изненадващо създадоха голова опасност само след няколко секунди игра. Филип Филипов получи отдясно и центрира остро в наказателното поле, където Жосуе Са успя да изчисти с глава в корнер пред погледа на връхлитащия Атанас Илиев.

В 21-ата минута жълто-черните отправиха единствения си точен удар във вратата на Кахлина. Маркиньос напредна, но предпочете да шутира от разстояние и това по никакъв начин не затрудни вратаря Кахлина.

В 66-ата минута Лудогорец откри резултата. Вандерсон получи топката около границата на наказателното поле, потърси си удобна позиция за стрелба и с шут с десния крак я насочи в долния ляв ъгъл на вратата на Георги Аргилашки за 0:1.

В 82-ата минута гостите от Разград окончателно решиха мача в своя полза. След бърза атака отляво и центриране в наказателното поле Елвис Ману отправи изстрел от 5-6 метра, който бе отразен от Георги Аргилашки. Топката обаче се върна към Вандерсон, който с плътен удар от 12-13 метра я прати за втори път в мрежата - 0:2.

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Па Конате, Виктор Генев, Марио Младеновски, Филип Филипов, Кевин Янсон, Атанас Чернев (75- Славчо Шоколаров), Емануел Току (76- Салиф Сисе), Реда Рабей, Маркиньос (90+2- Анвар Елиунуси), Атанас Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Мангал от Шекера и байонзи, пак поеха бахурите, ама те са свикнали, след шестака и петата, халката им е бая разхлабена за цял живот :)))
0
 
 
В този мач не стояхме толкова зле. Маркиньос е добър, но играе доста индивидуално. Това е проблем, ръководтвото трябва да прецени, защо е така и да вземе мерки! Според мен причината е, че останалите футболисти не са от неговата класа. Лудогорец привлече много на брой добри футболисти, но играта на предшесващия отбор с Марселиньо я нама. Вандерсон все пак поддържа класата на стария отбор на едно високо ниво, ако се лишат и от него, няма да са същите! Това го отбелязвам като феномен, един отбор с много възможности, с много нови и добри футболисти, не може да достигне предшестващото си ниво. При това Марселиньо сега е във втора лига на Бразилия, не е някакъв супер футболист, но просто за Лудогорец беше изключително полезен!
-3
 
 
Мале мале какво стана ? Бяхте много надъхани , но орелчето ви клъвна ! Една хубава вечер.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: