ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Балтанов: Давах 100% от себе си, дори когато ме обиждаха и обвиняваха
Автор: Стойчо Генов 14:03 / 22.09.2020Коментари (21)9781
© Plovdiv24.bg
Бившият вече капитан на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов избра личния си профил във Фейсбук, за да коментира начина, по който се раздели с "жълто-черния" клуб.

Ето какво написа по темата полузащитникът:

Раздяла се пише трудно, когато си тръгваш, но оставяш сърце... Ботев Пловдив се превърна в мой роден клуб, тук ми се случиха най-хубавите неща, които се случват на човек. Тук намерих приятели, семейство, усетих, какво е хората да те обичат и подкрепят.

Аз си тръгвам с достойнство, макар НЕ по мое желание, заради две неща. На първо място, това е, че винаги съм бил честен и лоялен като професионалист и никога не си позволих да опетня името на отбора. На второ място, че винаги давах 100% от себе си, дори когато съм бил в слаба форма, дори когато ме обиждаха и обвиняваха, това е забравено.

На момчетата, които са мои братя, благодаря с цялото си сърце, че бяха рамо до рамо с мен. На тези, които ще дойдат след мен, пожелавам да усетят топлината и обичта на феновете, както ние, когато спечелихме купата. На тези, заради, които си тръгвам, които се скриха зад мен и тези, които не ме харесват, пожелавам търпение, за да разберат истината в живота и разум, за да различават лицемерието от доблестта.

Не ми беше дадено да изиграя своя мач 200 с жълто-черния екип след само 6 мача... Както и да сбъдна мечтата си да изведа отбора на Колежа.

Не търсете сензация от мен и не очаквайте да сложа петно на клуба, който 7 години беше на първо място в моя живот. Аз си тръгвам с гордо вдигната глава и вярвам, че добрите времена предстоят за всички нас, защото аз винаги ще бъда част от Ботев Пловдив и Той от мен.

Благодаря!
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Респект и поклон, Капитане! Завинаги един от нас!
-1
 
 
Жив и здрав Лъче! Благодаря ти за всичко и успех в живота!
на 22.09.2020 г.
+3
 
 
Никой не е казал нищо лошо за Балтанов. Той помагаше на Ботев толкова колкото почти никой през последните години. Хайде сега ходете да съдите Лудогорец за освобождаването на Марселиньо и предстоящото на Моци.Балтанче благодарим ти заповядай след време на друга длъжност,като футболист каквото можа даде толкос!
-3
 
 
Г-н Балтанов,по принцип така е в живота.Когато си нужен те носят на ръце.Жалко,че болшинството от т.н. привърженици и псевдо ръководители са с къса памет.Определено,Вие бяхте един добър,отговорен и лоялен към клуба футболист.Желая Ви добро здраве и по нататъшни успехи във футбола,защото ги заслужавате и сте МЪЖКАР.Това,което казвате е достойно за уважение и подражание.
-5
 
 
Те повече те обиждаха и обвиняваха,като изключим купата тогава те обичаха.Така е на село няма се плашиш
на 22.09.2020 г.
+2
 
 
Мъжко момче,аз го харесвах.Не пиша в темите ви ,но това момче си е футболист от всякъде.
-1
 
 
Достойно сбогуване с любимия клуб на капитана! Няма лоша дума и по адрес на тези, които не го харесваха и го упрекваха! Не знам откъде се появи това разделение, като че ли тръгна от противопоставянето срещу Палийски. Ако е под давлението на "феновете" на Локомотив, добре свършена работа от тях. Но упрекът, че бил човек на Пеевски и тайно финансирал клуба е абсурден, логиката е обратна, би трябвало да сме доволни, че вкарва пари за издръжката на отбора. Видя се, че парите на олигарси със съмнителен бизнес се приемат за чисти и от най-големите банки. И това е логично, до датата на запора те нямат основание да запорират сметките, така както до датата на влизане в сила на присъдата за който и да е обвиняем той е бил невинен!
0
 
 
Господи дай ми смирение да приема онова което не мога да променя.....смелост да променя онова което мога.....и мъдрост да ги различавам.Дон Балтанио.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: