ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Собственикът на ПФК Ботев пуска в продажба бира "Колежанско"
Автор: Стойчо Генов 13:03 / 04.03.2021Коментари (23)11740
©
Сдружение ПФК Ботев, което в момента е собственик на футболния клуб с притежание на 100 процента от акциите, подхвана нова инициатива. Тя е озаглавена "Колежанско, налей да пием бирата" и ще съвпадне с празненствата по случай 109-годишнината от основаването на "жълто-черния" клуб.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на Сдружение ПФк Ботев:

С искрена радост и благодарност към вас за успешното приключване на двете кампании, свързани с бъдещето на Ботев Пловдив, както и за да се опита да ви се отблагодари подобаващо за невероятната подкрепа, Сдружение ПФК Ботев дава началото на нова инициатива – КОЛЕЖАНСКО, НАЛЕЙ ДА ПИЕМ БИРАТА!

Тя ще съвпадне с празненствата по случай 109-годишнината на любимия ни клуб със специална бира - Колежанско пиво! То е висококачествено, натурално, естествено газирано, бавноферментирало светло пиво, с екстра качество ечемичен малц.

Освен чистата наслада от бирата, с нейната консумация отново подпомагате жълто-черните каузи, тъй като цялата печалба от продажбата ѝ ще се използва за подпомагане на всички бъдещи кампании и фенски инициативи.

Важно е да уточним, че в поне в началния етап на тази дълго обмисляна инициатива Сдружение ПФК Ботев няма да инвестира никакъв финансов ресурс. Идеята датира от преди пет години и бе представена тогава от ботевиста Цветозар П., а сега първоначалното финансиране е на група канари, сред които Валентин П u други, които участваха дейно в отминалите две кампании.

Точки за получаване на бирата и места за продажба ще бъдат качвани на специално изработения сайт www.collegebeer.bg. Там ще могат да се правят и поръчки за пивото, като доставка за бизнеса ще има веднъж седмично.

Очаквайте много скоро местата за първоначалната презентация и пунктовете за продажба на бирата в Пловдив, както и в други градове в България.

За най-дейните участници в инициативата ще има и сериозни награди, подробностите за които ще обявим скоро.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
апапи, да пуснем и ний едно Столюпиновско пиво 1926 процента. Ще избкй махалата, на упашки ше се редят в Мола, с картинка на бай Крошарски и зад него джамията на Лаут. Юруууш
-2
 
 
За пореден път се убеждавам, че няма нищо по-жалко от това да си жълтур! Евала, жълтури! Продължавайте да ни забавлявате!!!
+2
 
 
Пукат се от яд мангустите -).Това ми е по-сладко и от бирата. Наздраве Ботевисти.... Пък мангалите да мрът от завист.
-3
 
 
Много е ретро името. "Колежа" , "Строежа", скоро "Мавзолея". Дано ви върнат чепиците на Тошко от търга, та да ги турите вътре при биричките. :)
-3
 
 
Трябваше на 28.11.2020 да я пусне тая ломска урина, та феновете да удавят мъката на Шестък!Ха-ХА! "С песен за отбора ще залеем стадиона любим.Да покажем каква е нашата вяра и любов към пловдивския тим.Ще бъдем всички на Лаута, място свято за нас.Съдбата наша повелява да бъдем тук до сетен час." Това е песента и е написана ЧЕРНО НА БЯЛО!
-3
 
 
Ха! И на Ожболт номера сте увековечили! Браво! Така се прави!
0
 
 
Видяхми ний, чи оня ден, нъ втори март, Етър Вилику Търнуву пуснъхъ тяхнъ си биръ "Шъмпионску пиву" и виднагъ им уткраднъхми идейътъ. То зътуй ни викът пъпъгали, штоту ништу ни можими дъ измислими съми и саму кръдеми чужди идей дъгуевъ.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 04.03.2021 г.
+2
 
 
ний мангизлийте от Стулюпиново едно шише вода не можем да си купим , теа жалтури бира ше фиркат на килограм . ах , що се родих в Индия ,бежанец да стана , аннааа вай вай
-5
 
 
Все си мислех,че ще пуснат Пета от Стряма или Колежански бахур ама те биричка им са припило.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: