ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наливат много пари в Ботев Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:06 / 14.01.2021Коментари (28)15665
©
Антон Зингаревич ще осигурява по 600 хиляди лева на месец за Ботев Пловдив. Такава е а договорката на руския бизнесмен, според която той ще придобие 99% от акциите на клуба, пише "Тема спорт". Официалното встъпване в длъжност се очаква да се случи на 20 януари, за когато е насрочено общото събрание на "канарчетата".

Отделно от това местни фирми са се ангажирали да осигуряват на жълто-черните по още 300 хиляди лева. Тоест месечният бюджет на Ботев ще бъде в размер на 900 хиляди лева. Като дръпнем чертата, ще видим, че годишните средства за клуба ще бъдат в размер на 10.8 милиона лева. Вече над 20 компании са заявили готовност да помагат на клуба. Преди дни Зингаревич обяви, че придобиването на Ботев е добре обмислена стратегия и вече има договорка за взимане на мажоритарния дял акции.

Той го направи пред сайта на датския втородивизионен Фремад Амагер - този клуб е негова собственост. От него в Ботев пристигна новият треньор Азрудин Валентич. Вчера официално бе представено и попълнение в щаба на специалиста. В него влиза хърватинът Сърджан Проданович, който е новият кондиционен треньор на канарчетата.

Вчера към жълто-черните се присъедини и Маркиньос Педросо. В началото на годината той претърпя операция от херния в родината си.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Гранда предвождан от тошко центъра иначе по известен като тошко дюнера, пак за малко да го вземат в турция ама .... там дюнерите не му харесаха :(
-4
 
 
Ами то и белградския сом наливаше държавни и крадени пари и накрая не може да довадя у назинка,а руския фрол каква схема е замътил тепърва ще гледаме.
-4
 
 
Ава щъф гранд на Пловдив ва.Като гледам пълно с индийци и играчи и треньори.То и в Локото същите мъдя ама не мучат на всяка втора дума Гранда на Пловдив.Егати и гранда егати и агроманяците
+3
 
 
стига вечи с теа новини чи жив мангал не остана в маалата . да ни е честит Банго васил братя катунари, бургуджжии , калайджии , кашонари и джелезари
-4
 
 
ПРОСТЕТЕ ЛЮБОПИТСТВОТО МИ ЖЪЛТУРИ, НО КАКВО Е БАНГО ВАСИЛ??? ЯВНО МНОГО СТЕ КОМПЕТЕНТНИ ПО ВЪПРОСА, ТА ОБЯСНЕТЕ МОЛЯ!!!
+7
 
 
Аз съм кореняк пловдивчанин (в отговор, на неграмотния господин по-долу, за селяните), фен съм на Ботев и си спомням как едно време ходихме заедно, привържениците на двата отбора, на мач. Сега за жалост виждем "селяни" и "цигани"! Не доумявам - от къде тая злоба, завист, неграмотност?
-5
 
 
Бездушниците от полите на Родопите се надяват на чудо но ще получат кожен подарък в руска опакова. Антон Зингаревич е известен не толкова с бизнес успехите си, колкото с проблемите, които създава на баща си и чичо си. Двете му публично известни начинания завършват с провал – придобиването на английския футболен отбор "Рединг" и на „Енергостройинвест-холдинг“ (ЕСИХ). В първия случай Зингаревич оставя милиони дългове, а във втория дори му се налага да бяга от властите след обвинение за присвояване. А за малко и да забравя , Зико жълтото заптие ще направи всичко възможно , амебите да получат на готово и без грам инвестиция всичко на готово , след време гражданите на град Пловдив да плащат техните задължения както винаги е ставало.
+4
 
 
Пздравявам всички локомотиви по случай празника им с песента,,ТИ СИ САМО ОСМИ КЛАС,,.....Честито...Текст и аранжжимент Гонзо
+3
 
 
Честит празник на всички локомотиви,живи и здрави и много успехи на локото.Пожелава ме ви все така със злоба и завист да серете в темите за великия БОТЕВ ,отбора на Пловдив....
-5
 
 
С тия бабирици пак жъ съ борим с Етър и Монтана
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: