ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Балтанов: В Ботев не постъпиха коректно с мен, можеше да се разберем с ръководството като мъже
Автор: Стойчо Генов 09:16 / 05.10.2020Коментари (4)5910
©
Бившият капитан на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов разкри, че и до този момент никой от ръководството на клуба не му е обяснил защо бе обявен за ненужен и трябваше да напусне Коматево. 

Халфът каза, че според него клубът не е постъпил коректно, като е освободил най-опитните си играчи без основателна причина. 

"Исках да завърша кариерата си в Ботев Пловдив. Но за съжаление в България не можеш да си правиш дългосрочни планове. Тежко ми е, че нещата се получиха по този начин. Клубът не постъпи коректно с мен. Можеше с ръководството да седнем като мъже и да се разберем. След тренировката ни казаха, че сме ненужни. Никой не ни обясни защо и какви са причините", заяви Балтанов в предаването "Спорт в обектива".

"В отбора има изключителни футболисти, но понякога напрежението идва в повече и се стига до лошите резултати. При мен финансите не са били от значение. Не мисля, че ние с Иван Бандаловски сме причина за лошите резултати, видя се и в мача с ЦСКА 1948".

"Не съм очаквал да имам обаждане от Герена. Всичко може да се случи. За мен сега е важно да си върна формата с екипа на Царско село. Избрах да продължа там кариерата си заради Любослав Пенев. Не съм обиден на никой от Левски. Разочарован съм, че преди години не използвах шанса си на Герена. Ще остана фен за цял живот на Ботев Пловдив", допълни Лъчезар Балтанов в ефира на Канал 3.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Как да се разберат с теб като мъж като ти самият с "мека китка "и "бръснати крачета" рџ?Ђрџ?Ђрџ?Ђ
0
 
 
Успех, жив и здрав да бъдеш, но и ти много глупости направи. С още 3-4 - ма от тарторите доста неща,, сготвихте,,ми се струва
-1
 
 
След гигантския успех на Локото снощи, в който пловдивчани биха поредния "фаворит" в класирането четем за някакви Балтановци , а за истинската гордост на Пловдив, Локомотив Пловдив вече няма дори статийка на първа страница?Представям си, какво щеше да е, ако това бяха направили Коматевци? Не е честно! Не е професионално! Локомотив Пловдив продължава да пише история.....!!! В СЗ имаше хиляди пловдивчани, които с песните си направиха така, сякаш Локото бяха домакини! Този отбор и успехите му заслужавам много, много повече, защото такава игра и такива успехи не се виждат всеки ден! В същност, не са се виждали никога от пловдивски отбор, като съвкупност за такъв период от време!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: