ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пак разочарова, до края на мъката остават 5 безсмислени мача
Автор: Стойчо Генов 19:21 / 05.05.2021Коментари (6)6249
Ботев (Пловдив) отново демонстрира слаба продукция и продължи свободното си падане. Жълто-черните загубиха от Черно море с 1:3 в първи мач от Група А на втората осмица, който се игра на стадион "Тича" във Варна.

Родриго (3, 7-дузпа) и Зе Гомеш (36) се разписаха за "моряците", а Атанас Илиев (25) бе точен за гостите.

По този начин "канарите" и на теория се простиха с надеждата да заемат 7-ото място и да играят бараж за участие в Европа. Възпитаниците на Азрудин Валентич останаха с актив от 24 точки, докато Черно море вече е с 40, като до края остават още 5 мача.

Срещата започна ужасно за Ботев и още до 7-ата минута отборът инкасира два гола. В 3-ата Родриго получи пас в наказателното поле, финтира Филип Филипов и шутира с десния крак. Топката рикошира последователно в Марио Младеновски и Виктор Генев и изненада вратаря Георги Аргилашки за 1:0.

В 7-ата Родриго бе задържан в пеналта от Филип Филипов и съдията Ивелин Занев отсъди дузпа. Потърпевшият бе точен от бялата точка за 2:0.

Четвърт час по-късно Ботев намали резултата. Маркиньос опита да изведе Атанас Илиев зад защитата на Черно море. Влатко Дробаров се намеси първоначално с шпагат, а след това Стефан Станчев се подхлъзна и не успя да изчисти. От това се възползва Илиев, който с бомбен шут насочи топката под напречната греда за 2:1.

В 36-ата минута обаче домакините отново имаха преднина от два гола. Родриго Енрике се възползва от лошо изнасяне на топката от жълто-черните и центрира остро към Зе Гомеш. Той се пласира зад неориентирания Марио Младеновски и изпревари Филип Филипов, засичайки с крак в долния десен ъгъл за 3:1.

Пет минути преди почивката "канарите" останаха с човек по-малко. Илиан Илиев подхвана опасна контраатака, но още в средата на терена бе фаулиран от Филип Филипов, който получи втория си жълт картон и се отправи преждевременно към съблекалнята.

Черно мореГеорги Георгиев, Виктор Попов, Стефан Станчев, Влатко Дробаров, Цветомир Панов (84- Мартин Дичев), Файсел Касми, Васил Панайотов, Илиан Илиев (61- Родриго Вилела), Пабло Гарсия, Родриго Енрике (85- Леандро Андраде), Зе Гомеш (70- Исмаил Иса).

Ботев (Пд)Георги АргилашкиВиктор Генев, Марио Младеновски, Мите Цикарски (46- Па Конате), Филип Филипов, Мишел Еспиноза (87- Бисер Бонев), Емануел Току (87- Атанас Чернев), Реда Рабей, Славчо Шоколаров, Маркиньос (46- Станислав Работов), Атанас Илиев (77- Салиф Сисе).

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Важното е че имаме богат собственик и шъ купи ибрици :)
0
 
 
Някой виждал ли е байонзи и мангал от шикера? Да не им е лошо :)))
0
 
 
За какво ви е игра нали треньора ви се радва ,че ги няма 4-0 и6-0.Голям успех жъните.
+1
 
 
"Вечният титуляр",лицето Филип Филипов направи нещо което не съм гледал от години...За почти едно полувреме беше основен виновник за три гола във вратата на отбора си и завърши "перфектното си представяне"със супер аматьорско нарушение в центъра,след което остави отбора с човек по-малко!!!Виновен е и този "стратег"който го остави на терена,вместо очаквано да го смени още след първите му очевидни грешки!
+11
 
 
Ние сме най-слабия отбор в групата, с най-слабите играчи, с най-слабият треньор. Мен лично ме е срам да ги гледам. А вие продължавайте да си трайкате понеже видите ли някакъв син на някакъв милиардер евентуално щял да ни вземе!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: