ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зингаревич замрази преговорите за Ботев Пловдив, обвини Сдружението!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:13 / 24.12.2020Коментари (53)16462
©
Руският милиардер Антон Зингаревич замрази преговорите за Ботев Пловдив. Това стана ясно от писмо на официалния сайт на "канарчетата".

Ето какво гласи съобщението, подписано от Зингаревич, без редакторска намеса:

За да избегнем още спекулации по темата Ботев (Пловдив), призоваваме феновете, медиите и обществеността да се информират за тази сложна текуща процедура и разговори на различни нива от официалния сайт на ПФК Ботев (Пловдив).

1. Благодарим на община Пловдив за пълното разбиране и оказано съдействие относно цялостната информация за бъдещото изграждане на стадион "Христо Ботев". Както и за неговото евентуално управление с грижата на добри стопани.

2. Благодарим на всички фирми, с които проведохме разговори и тяхната готовност да сключим бъдещи рекламни договори.

3. Благодарим и на хората, които бяха с нас през цялото това време - искрени и честни, и ни оказаха пълно съдействие по всички въпроси, водени единствено от любовта си към Ботев.

4. Искаме да благодарим и на всички фенове и фенски организации, които изразиха своята подкрепа за нашето бъдещо управление.

За да се добие мажоритарният пакет акции от ПФК Ботев Пловдив, в продължение на близо 4 месеца ние изградихме нашата мрежа от специалисти, включващи финансисти, юристи, спортни анализатори, като искахме да бъдем максимално информирани с реалната обстановка във футболния клуб.

Останахме изключително доволни след решението на членовете на УС на Сдружение Ботев Пловдив за това, че повече от 80% са ни подкрепили в нашето намерение и желание да инвестираме в ПФК Ботев Пловдив.

Държим да отбележим, че в последните дни членове на борда на УС на Сдружение Ботев предприеха действия, несъгласувани с нас и против нашия имидж. А именно:

- Пращане на имейли на адреси, нямащи нищо общо с моята дейност, целящи неетичен начин за водене на бизнес преговори.

- Пускане на информация пред медиите относно назначаване на хора в бъдещия борд на директорите.

- Непрофесионалното поведение на член от УС на Сдружение Ботев Пловдив, позволяващ си да пише и дава предложения в разрез с нашите разговори на нашия екип от юристи

- Днес за пореден път получихме официален имейл от УС на Сдружение Ботев Пловдив със съответните изисквания, като една от тях е отново за придобиване на 10% от акциите, което предполагам е продиктувано от желанието на самите членове, съгласувано с техните финансисти и юристи.

Пишем това обръщение до всички привърженици и симпатизанти на ПФК Ботев Пловдив водени от позицията си да има яснота и прозрачност относно водените преговори.

Категорично заявяваме, че към този момент, получавайки това отношение, ние сме поставени в позиция да замразим бъдещите си преговори за придобиване на мажоритарния пакет акции и инвестиции в ПФК Ботев Пловдив.

Пожелаваме весели и светли празници на всички ботевисти.

С уважение,

Антон Зингаревич
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
"На този светъл Християнски ден, к*р за жълтите от мен!" А. Зингаревич
+4
 
 
Черно-бели МАНГАЛИ колкото и да злорадствате ... Цяла България знае кой е отборът на Пловдив !!!
-1
 
 
39 процента в момента са на ТЦ - ИМЕ. Руснака искаше 60 процента, оттам съдя, че един процент е предвиден за Сдружението. Сдружението се надяваха Илиян Филипов да приеме да стане собственик. Разбра се, че той е приел да влезе в новия Съвет на директорите, т.е. да си сътрудничи със Самуилов и руснака. Това не е ли достатъчно добра перспектива, та се търси под вола теле, дали отнякъде не наднича Палийски! Не знам на какво се дължи това фиксиране, но докато воюват срещу Палийски, много е вероятно да постигнат пирова победа срещу него, да го разкарат от клуба, но същевременно и да го фалират! А пък Палийски ако наистина има възможности да помага на отбора с намиране на благодетели, защо да не се възползваме от него? Ако причините са лични, в такъв момент да не загърбиш обида или разочарование в името на голямата цел, просперитета на любимия клуб, кога?
+2
 
 
A останалите 40% кога ще ги осветлят кой ги притежава?
0
 
 
Сдружението е като Христолов - всички вън
0
 
 
ПОЗИЦИЯ НА СДРУЖЕНИЕ ПФК БОТЕВ 24-12-2020 19:43 Уважаеми Ботевисти, Изненадани сме от изявлението от името на г-н Зингаревич, публикувано в клубния сайт на ПФК Ботев. Футболната общественост е запозната с четирите условия, които г-н Зингаревич постави и ние в тридневен срок приехме. Те и повече не са коментирани, в т.ч. и 60-те процента акции, предмет на сделката. Малко след това в УС на Сдружението постъпиха завишени и нови условия с изискване за конфиденциалност, поради което на този етап не сме ви запознали с тях. В отговор единствено сме направили коментар и поставили уточняващи въпроси. Друго съществено не се е случило. Бъдете уверени, че съдбата на Ботев е във вашите ръце и ние не бихме поели ангажименти против вашата воля. Бъдете здрави, да си пожелаем по-добра и успешна Нова 2021 г. УС на Сдружение ПФК Ботев
0
 
 
ММММ ДААААА... ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА ВА ЕВА В ША3532СТЛИВЦИТЕ....
-3
 
 
От фен на Ботев: ИСТИНАТА Е, ЧЕ ПАЛИЙСКИ ИСКАШЕ ДА ВЗЕМЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ ОТ СДРУЖЕНЦИТЕ И УЖКИМ ЧРЕЗ РУСНАКА (КОЙТО БЕШЕ ЗА ПАРЛАМА И ДЕФАКТО НЯМАШЕ ДА ИМА ДУМАТА В БОТЕВ) ЩЕШЕ ДА ЕЛИМИНИРА ГИЗДАКА И СТАФУНСКИ (ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ФЕНОВЕТЕ). НО В КРАЙНА СМЕТКА ПАЛЬО Е БИЛ РАЗКРИТ.
0
 
 
Ха така! Гледайте да изгоните човека! Искането на 10 % от акциите, при положение, че за Сдружението вече е договорано да останат 1 %, е тенденциозно, с ясно съзнание за невъзможност за компромис и ясен знак за блокиране на преговорите! Защо се прави това, какво се цели, едва ли ще разберем. Все пак, честита Коледа на всички!
0
 
 
Сега официално Радо, Гиздака и Стафунски , да си забият по 10% отзад и да се разпорят от кеф
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: