ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гигант (Съединение) два пъти повеждаше, но Ботев стигна до обрат в Коматево
Автор: Стойчо Генов 20:05 / 14.10.2020Коментари (7)6353
©
Ботев (Пловдив) победи третодивизионния Гигант (Съединение) с 4:2 в контролна среща, която се игра без присъствието на публика и журналисти на базата в Коматево.

Спарингът бе неофициален дебют за треньорския тандем Петър Пенчев - Георги Онов, който засега ще води "канарите" в официалните двубои за първенството и Купата на България.

Две попадения за домакините вкара дежурният голмайстор Атанас Илиев, а по веднъж се разписаха Иван Василев и Юсеин Касов (от дузпа).

Гостите оказаха сериозна съпротива на "жълто-черните", като на два пъти успяха да поведат в резултата. Участие в спаринга взеха множество юноши от школата на Ботев.

В 7-ата минута Атанас Илиев стреля от средна дистанция, вратарят изби в корнер, а при последвалото изпълнение защитник изби от голлинията. В 9-ата минута след неразбирателство между Филип Филипов и Георги Аргилашки защитникът изведе нападател на "сините" на празна врата и гостите поведоха - 0:1.

В 21-ата минута Атанас Илиев се обърна отлично в наказателното поле, освободи се от бранител и пусна успореден на голлинията пас към Иван Василев, а нападателят на шпагат изравни - 1:1. В 32-ата минута Илиев опита подобен удар от фамозния гол срещу Берое, но мощният му шут мина встрани от вратата.

В 40-ата минута гостите за втори път поведоха в резултата след хубав удар от 20 метра. Минута преди края на първата част Атанас Илиев изравни със силен удар от близка дистанция.

Само две минути след началото на втората част "жълто-черните" поведоха след много добра триходова акция. Димитър Пройчев получи в средата на терена и пусна към Иван Василев, а нападателят от своя страна продължи към Атанас Илиев. Голаджията напредна и с плътен удар в далечния ъгъл реализира втория си гол за 3:2.

В 55-ата минута Янко Георгиев отрази удар с глава на играч в синьо. В 60-ата минута на двубоя Петър Пенчев извърши множество смени, като в игра се появиха кадри от школата на клуба.

В 67-ата минута нападател на Гигант се озова очи в очи с Янко Георгиев, но стражът се намеси по най-добрия начин и спаси. Крайният резултат бе оформен в 76-ата минута, когато роденият през 2003 година Юсеин Касов бе точен от дузпа.

Ботев игра  в състав:

Георги АргилашкиФилип Филипов, Атанас Чернев, Виктор Генев, Пламен Цончев, Мишел Еспиноса, Мите Цикарски, Маркиньос Педросо, Славчо Шоколаров, Иван Василев, Атанас Илиев.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Имаме новина, драги приятели на футбола от Пловдив и най-вече от селата извън Пловдив и Родопската яка! И така: новуту ботяфъ ще се казва: ГИГАНТЪ ГОЛЯМО КъНАРЕ ТИРЕ КОМАТЕВО! Честито на събиращите стотинки!!! Хе-хе! Всичко си идва по местата, а султрасите- на село. Откъдето им тръгнаха 90% от рейсовете за Финала на 15.05.19!
-1
 
 
А договориха ли лиценза на Гигант? Ако да, още едно "Ъ" и раята може да е спокойна?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: