ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Валентич шокира: Видях доста добри неща! Не играем лошо като отбор!
Автор: Стойчо Генов 19:53 / 05.05.2021Коментари (13)6634
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич се изказа твърде странно, след като неговият тим загуби от Черно море с 1:3 във Варна. Босненецът сякаш е гледал друг мач, след като изтъкна, че е видял доста добри неща от своите играчи, които "не играели лошо като отбор".

Ето какво каза наставникът на "канарите" след края на двубоя на стадион "Тича":

Имаше напрежение преди двубоя. Трябваше да играем с четирима в средата на терена, но все пак не може да знаеш предварително какво ще стане. Днес ни повлияха индивидуални грешки. След втория картон на Филипов пак говорим за такива индивидуални грешки. Ние имахме контрола в средата на терена и имахме своите възможности. Вкарахме веднъж. Недоволен съм за червения картон, защото ако го нямаше, можеше да отбележим още.

Но от друга страна, играем срещу един невероятен отбор. Офанзивната им линия има толкова много добри играчи. Не искахме да загубим толкова много мачове поред. Виждам огромна дисциплина през второто полувреме и тя ни доведе до две добри положения за гол. За нас всеки един двубой е подготовка за следващия сезон. Зная как искаме да играем и на кои позиции искаме да се подобрим. Днес видях все пак доста добри неща.

Имахме тактическа дисциплина в отбрана. Но индивидуалните грешки могат да се случат във футбола, както се случиха днес - две или три. Това е големият ни проблем. Ние не играем лошо като отбор. През второто полувреме с 10 човека имахме две възможности да вкараме гол.

Предстои ни голям мач срещу Левски, но и в него дават 3 точки за победа. Ще го изиграем с увереност, надявам се. Трябва да дадем всичко от себе си. Искам да спечелим някой мач преди края на сезона.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на треньора Валентич!

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе тоя НЕКАДЪРНИК само той май вижда 'добрите резултати' от мачовете. Нищо не става и от милионера и от него. Нали щеше да взима всички акции? Защо все още не ги е взел а харчи парите на акционерите. Изгонете ги веднага от Пловдив.За нещастници няма място в Ботев Пловдив. Аман от псевдо спасители.
0
 
 
Важното е че имаме стабилен собственик, и добре сработен отбор... :)))))
+3
 
 
Не съм гледал мача! Нямам желание да гледам дори и кратък репортаж от него. Но се учудвам този треньор колко филосовски приема резултатите от тези мачове, евала!
0
 
 
Тоя трябваше да го съблечете.По зле е от Желко.
-2
 
 
Пичаги нищо лошо към никой . Тоя се е*ава с вас черно море доминираха с атаки и положения и тоя дивеч , ако е казал така бой и е'ан !
+1
 
 
Наистина доста неадекватно изказване на г-н Валентич...Може би е време да се върне при семейството си и да работи в отбори от втора група на Дания и от трета на Швеция.Жив и здрав!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+3
 
 
ИЗРУДИН ВАЛЕНТИЧ...ВЗЕМАЙ СИ БЕЗДАРНИЦИТЕ И СЕ МАХА ОТ Пловдив!!!ЗА КВО ГО ЛЪЖЕШ ТОЯ МИЛИАРДЕР ВЕ МАЙНА???СВИРЧОЦИ ЛИ МУ ПРАЙШ???АЗ ЛИЧНО АКО ТЕ СРЕЩНА В Пловдив ШЕ ТЕ НАПРАЯ ТРУДЕН ЗА РИСУВАНЕ....!!!!
+4
 
 
Ох, извинявай! Аз пак съм гледал някакъв друг мач. Добре, че си ти след мача да обясниш на нас невежите как е играл отбора.
+4
 
 
Господин "вале",след предния мач написах,че сте обикновен седмак спатия,,но не, двойка спатия е точната характеристика! Абсолютното НИЩО сте!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: