ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Има ли в Ботев "организирана престъпна група" и защо се стигна до тази излагация?
Автор: Стойчо Генов 10:00 / 31.08.2020Коментари (17)8612
©
Атмосферата в ПФК Ботев е отровена! Думите са на треньора Ферарио Спасов, който бе окачествен като един от "главните изпълнители на организирана престъпна група срещу легитимния собственик и легитимното ръководство на клуба". Това пък го каза новият член на Съвета на директорите Борис Гиздаков.

Всъщност има ОГРОМНО разминаване в думите на бивш и настоящ собственик на клуба относно изплащането на заплати и премии, което може би е една от причините (макар и не чак толкова голяма) за ескалиралото напрежение в Коматево.

Бившият вече собственик Георги Самуилов излезе вчера с поредната си позиция, в която най-официално декларира, че "всичко, каквото е обещал, е изпълнил на 100 процента".

Ето какво обаче написа Гиздаков в Групата за дискусии и гласуване "Сдружение ПФК Ботев Пловдив" във Фейсбук:

Първата среща с лидери на фракции продължи три часа, но премина в коректен тон и след много дебати стана ясно, че няма съществени основания за обвинения срещу Тервел Златев, а професионализмът му бе признат от всички.

Втората среща бе пълна катастрофа, вкараха ни в капан, който познатите ни организатори са готвели доста време.

Главни изпълнители: Асен Караславов, Лилчо Арсов, Иван Бандаловски, Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов, Славчо Шоколаров, Ферарио Спасов. Не бих желал в момента да влизам в подробности, но това беше организирана престъпна група срещу легитимния собственик и легитимното ръководство на клуба.

Безпардонно и невъзпитано поведение за една неплатена заплата (от предишното ръководство), претенции за премии, заплахи за бойкот на мачове и др.

На всичко отгоре феновете на жълто-черните също са на две коренно различни позиции относно назначаването на новия изпълнителен директор, като по този въпрос едва ли ще има скоро разбирателство.

От подобна тежка ситуация наистина се излиза доста трудно, но няма да открием топлата вода, ако кажем, че пътят е един единствен - всеки да си гледа задълженията и да си ги изпълнява стриктно и съвестно, до колкото това е възможно, естествено. Треньорът да подготвя футболистите физически и тактически и да ги мотивира за всеки мач. Те пък да насочат усилията си най-вече на терена, а не в писането на декларации. Ръководството да търси спонсори и начини за финансиране на клуба, а феновете да са единни и да подкрепят отбора от трибуните...
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
ДПС и в частност Шиши няма да ви оставят да загинете, но ще ви поизмъчат малко, за да се ориентирате къде са сиренето и ножа. От създаването ви през 2010 до сега сте на хранилка при ДПС, факт.
-2
 
 
Изграден отбор ще го разбием. Толкова балансиран отбор не сме имали от времето на Мъри и Цветан Василев, затова и Неделев остана, повярва, че можем да направим нещо голямо. Да се надяваме треньри и футболисти да не го вземат този насериозно и да си вършат работата, ясно е, че думите му нямат тежест. Оценител, вещо лице, трябва да е човек на цифрите и фактите! Тези дни ще излезнат резултатите от одита, обещана е нова пресконференция във връзка с бюджета на първия отбор. И аз като долукоментиращата съм песимист относно ролята на феновете в управлението на клуба. Горд съм с тях, когато подкрепят отбора, но резултатите от опитите им за влияние върху треньори и ръководители вече сме ги виждали. Един пример, Херо за малко беше при нас с Мъри и договориха нови футболисти от Румъния. Тогава се вдигна вой от нашите всезнайковци, че те са комисионери, не ги интересува просперитета на Ботев и ще задушат младите момчета от школата. Сега в Берое Херо има последна дума за селекцията и плодовете от неговия професионализъм предстои да ги видим. Не че досега не сме ги виждали в Черноморец, например Анисе беше докаран в такъв посредствен клуб, но ние имаме самочувствието, че тая пущина я вдяваме повече от него!
0
 
 
Против съм феновете да управляват клуба. Веднъж вече докарахте любимия на много пловдивчани клуб до дъното, не искаме да се повтори
+2
 
 
За съжаление, това няма да се случи. Просто са заложени интереси и пари и на всички тези не им пука за отбора.
-3
 
 
Прогнози и залози за бой м/у клуб 500 и Султрас в азиатските заложни къщи са отворени все още ! Гледайте и там да не оплескате нещата- нека боят да е честен !
-1
 
 
Как ръководството ще намери спонсори? Че вие изгонихте основният спонсор пред очите на цяла България. Няма да намерите, пък и кой ще си дава парите на ПРЕВРАТАДЖИИ?
-3
 
 
Индианците разправяха че Крушарски ще ни остави, той пък взе че Самуилов ги остави. Индианците разправяха че Локо ще изпадне, те пък взеха че спечелиха 3 купи, едната точно срещу тях на 15.05.2019. Много са добри в прогнозите :)))
-3
 
 
Индианците разправяха че Крушарски ще ни остави, той пък взе че Самуилов ги остави. Индианците разправяха че Локо ще изпадне, те пък взеха че спечелиха 3 купи, едната точно срещу тях на 15.05.2019. Много са добри в прогнозите :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: