ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро: Един отбор не може да е добре, когато атмосферата в клуба е отровена
Автор: Стойчо Генов 09:43 / 30.08.2020Коментари (23)9281
© ПФК Ботев
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов логично остана разочарован след загубата от Арда с 2:3 в Кърджали.

Ето какво каза специалистът след края на двубоя:

Още в началото трябваше да направим две принудителни смени. След ранния гол дадохме инициативата на Арда. Вкараха ни голове, които сериозни футболисти, които имаме не биха допуснали такива. Имахме положения при 2:1, които можехме да изиграем много добре. Участваме в някакви екшъни. Вкарваме много попадения, но и допускаме. Не побеждаваме, когато отбележим. Не обвинявам никой от момчетата. Нося цялата отговорност. Имаме малка вариативност, въпреки че привлякохме футболисти. Изгонването на Джонатан приключи мача. Не успяхме да достигнем вратата на противника. Арда не ни надигра с нищо.

Привлякохме добри футболисти. Направихме принудителни промени. Маркиньос и миналия мач Еспиноса са добри футболисти. Наско Илиев и Крис Добрев хвърлиха много усилия. Не е нормално в два мача да ни вкарват по три гола. Противопоставихме се добре. Получиха се случайности, от които ни вкараха. Това не са добре изиграни положения. При двете положения вратарите ни реагираха добре, но след това не знам защо не се изби топката. Имаме две седмици, в които да работим. Не трябва да говорят, че играем добре, а да печелим мачовете си.

Няма да коментирам думите на Гиздаков. Намериха достатъчен отзвук. Не искам да влизам в полемика с ръководител. Говори неща, които не може да докаже. Един отбор не може да е добре, когато атмосферата в клуба е отровена. Когато отговоря обективно се създават хиляди мнение. Не искам да коментирам. Аз съм причината за загубата. Дано да се стигне до обединение, за да може футболистите да показват по-добри игри.

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Браво на Феро.Това си е самата истина и отбора трябва да застане зад треньора в негова подкрепа в този момент.Само Ботев.
-1
 
 
И Зад Храсталака..Организирана Престъпна Група!
+1
 
 
Щом Желко те разкри смятай колко си читав.Храста хахахах
0
 
 
Храст, завинаги начело на организирана престъпна група...
-1
 
 
И по -седем ще почнат да ви вкарват ! Не барайте, Феро !
-1
 
 
Г-н Спасов вашата работа се вижда на терена. Не я вършите добре. А един служител след като не дава очакваните резултати, ръководството му показва изхода. Така е навсякъде по света. Оказа се обаче, че вие во главе с Лилчо/доказана подлога на "нечовека "от Крумово/и с някои от псевдозвездите на отбора сте по добри в писането на "декларации" срещу избраното ръководство отколкото на терена. Гн Спасов заигравате се опасно и ако продължавате, скоро ще разберете какво значи и фенска омраза. Миналият сезон се оплаквахте от липсата на футболисти. Сега вече с футболисти казвате " аз съм виновен и поемам отговорност" Кога да очакваме от вас да кажете: Не мога, слаб треньор съм, тръгвам си ? След кой кръг? След петия, след седмия или когато всичко е загубено. Така, че Г-н деклараторе, стягай редиците или си стягяй багажа.
-2
 
 
Да, Феро, ти си основната причина за загубата.И за тона, че отбора не изглежда свеж и предимно се защитава.И за това, че постоянно разчиташ на Джонатан и Бандаловски, а те не стават.И затова, че не изгонихте готвачите, които май и теб ще сготвят.За това, че с изключение на Наско Илиев и Еспиноса, останалите са баберек и не стават.И за това, че не взехте качествен вратар.И затова, че подкрепяш протеста срещу легитимните собственици, които не по своя воля станаха такива.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: