ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Самуилов: Няма връщане назад! Много пъти бях обиждан!
Автор: Стойчо Генов 20:17 / 30.08.2020Коментари (18)10613
© Plovdiv24.bg
Бившият мажоритарен собственик на Ботев (Пд) Георги Самуилов пусна ново изявление относно последните събития, случващи се в клуба.

Plovdiv24.bg публикува съобщението без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,

Предизвикателствата, пред които сме изправени, са всъщност изпитания на духа. Докато бях председател на Съвета на директорите на ПФК "Ботев Пловдив" не срещнах достатъчно съмишленици и подкрепа. Сблъсках се с разединение, което не води до нищо добро.

Но това не ме разколеба, нито демотивира. За мен най-важно беше да се стабилизира финансово отборът, да покрия задълженията и да осигуря стадион на любимия клуб. Всичко, каквото съм обещал, е изпълнено на 100%, защото си държа на името. Казаната дума и поетия ангажимент са устоите на честта. Така съм възпитан!

Като бизнесмен се опитах да водя футболна бизнес политика и същевременно да допринасям за славата, честта и историята на ПФК "Ботев" Пловдив. Много пъти бях обиждан, вкарван в интриги, изслушван, но не и чут. Затова не искам да се обръщам повече назад. Гледам към бъдещето а то, както не веднъж съм казвал, е юношите на ПФК "Ботев Пловдив".

Клубът има сериозни млади таланти и те трябва да бъдат насърчавани. Защото са гарант за съществуването и успеха на любимия ни отбор. Оттук нататък ще концентрирам усилията си в тази посока, като целта ми е да подпиша договор за подпомагането на ДЮШ.

Клубът ни има сериозни млади таланти и те трябва да бъдат насърчавани. Това е ангажимент, който винаги съм възприемал присърце. Така ще бъде и занапред в името на просперитета на ПФК "Ботев" Пловдив.

Само "Ботев"!

С уважение, Георги Самуилов.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Insa oil най скапаните горива вдига разхода с 3 литра да ти сера на цената
+1
 
 
За 6 години колко първи копки имаше на стадиона и този човек твърди, че не е лъгал и е изпълнил всичко. И тук има десетки статии в които си е заставал с името и стадиона трябваше да се използва вече. Колкото повече такива декларации, толкова повече се разбира че нито знае какво е обещавал, нито че са негови декларациите.
+1
 
 
Самуилов не се прави на жертва, негодник. Това да се правиш на ощипана мома явно много ти приляга. Принуждавахате да даваш пари и като видя, че Тиквоча си заминава си би камшика. За годините в които те принуждаваха да даваш пари на Ботев, ти се яви точно 6 път на базата. Ти, не помогна, ти разби Ботев.Наслушахме се на многобройните ти лъжи за построяването на стадиона, където не еднократно залагаше името си. Явно името ти нищо не струва. Така, че върви на майната си и не се връщай лъжецо. Скоро ще дойде Видьов ден и за такива бизнесмени като теб.
-1
 
 
Човека се усети малко късно с какви селяни и помаци неблагодарни се е захванал и си бие камшика. Нормално. Успех на Самуилов с бизнеса.
+2
 
 
Кой стадион си осигурил ве помак,оня дето му правим 12 първи копки ли?
-1
 
 
Папагали човека дойде да ви помогне но не и да ви построи стадион.Сега освен Боко никой не може да ви помогне.52 млн. задължения кой ви ги натрупа Самуилов ли.
0
 
 
Самуилов кажи си....кой ти нареди?На всички е ясно че беше насаден и интересите към футбола не са свързани с отбора от Коматево.
+2
 
 
Самуилов, това че си правиш на луд, си е твоя работа, но това че, нас ви правиш на луди, не е ок! Всички знаем, че ти беше вменено задължението да издържиш клуба. От кого, защо и как си е една обществена тайна. И пинизи от сорта “спирам парите, защото ме обиждат” , моля те да ги пробутваш на някоя вечеринка в кръчмата на Раковски! Всички знаем за какво става въпрос и мисля, че този ход си е една голяма грешка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: