ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Слаб и безидеен Ботев допусна загуба при дебюта на Валентич и петима от новите
Автор: Стойчо Генов 19:24 / 12.02.2021Коментари (45)13506
Отборът на Ботев (Пд) стартира със загуба официалните мачове за 2021 година, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жълто-черните представиха доста слаба и безидейна продукция и логично отстъпиха на Арда с 0:2 в двубой от 17-ия кръг на Първа лига, който се проведе пред празни трибуни на базата в "Коматево".

Жуниньо (13, 52) бе точен за гостите. Срещата бе дебют за новия наставник на домакините Азрудин Валентич, както и за пет от новите попълнения в отбора. "Канарите" продължиха негативната клубна серия, започнала още на 2 декември 2020 година, и нямат победа вече в 7 поредни шампионатни срещи.

Ботев остана с актив от 14 точки на незавидното 12-о място във временното класиране.

Първата добра ситуация в мача бе за Ботев в 10-ата минута. Реда Рабей напредна и шутира от границата на наказателното поле, но вратарят Иван Караджов изби в корнер.

Само три минути след това гостите откриха резултата. Това стана след грешка в отбраната на Ботев, при която Жуниньо бе оставен да подаде към Спас Делев. Той успя да настигне топката почти до аутлинията. Последва пас по земя към Жуниньо, който от много близка дистанция засече с крак за 0:1.

В 30-ата минута Славчо Шоколаров отправи опасен удар от фаул, но топката профуча покрай гредата в аут.

Седем минути след почивката Арда удвои преднината си. Славчо Шоколаров допусна много груба грешка при изнасянето на топката и тя му бе отнета от Жуниньо. Нападателят отправи прецизен шут с десния крак от границата на пеналта и изненада Георги Аргилашки за 0:2.

"Канарите" бяха близо до отбелязване на гол в 66-ата минута, когато получиха фаул пред дъгата. Кевин Янсон прехвърли стената с шут с левия крак, но топката рикошира в напречната греда.

Ботев игра в състав:

Георги АргилашкиСтанислав Работов (46- Марио Младеновски), Виктор Генев, Кевин Янсон, Филип Филипов (46- Димитър Тонев), Славчо Шоколаров, Реда Рабей, Па Конате (68- Салиф Сисе), Емануел Току (75- Бисер Бонев), Мите Цикарски, Атанас Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
След ПЕТАта и ШЕСТ на нула, тази загуба е най-малкият ви проблем. Горе главата, още можете...
-2
 
 
Единият фирмен отбор на ДПС разпра другия фирмен отбор на ДПС в Битката за Родопите...Same old sh!t, different day...
0
 
 
Черен рязан боздуган,Ботев е със г*з разпран,Арда кърджалийте страшни,опънаха жълтите по прашки.Руския им президент,гледаша седнал на цимент,кърджалийте бяха безпощадни,жълтите в г*за е**ха безпощадно.Колко,колко лошо е,кърджалийско прасе да те е.бе,але,але,але.....Ботев са на колене,але,але,але.....рукия милионер е менте!!!
+1
 
 
Ясно. Нищо ново под слънцето. Поредният жълт балон.
+1
 
 
Много неприятна загуба. Бяхме с големи надежди заради новия собственик, новите футболисти, строителството на стадиона, но реалността е различна. Работата няма да стане с магическа пръчка, а с много труд и търпение! Арда бяха по-добрия отбор, много по-обигран, с добри изпълнители. Лично аз съм впечатлен от тях, контролираха мача през цялото време и само адмирации за Ники Киров и футболистите му. Някои от новите ни футболисти не участваха в контролите, тях ги проведохме с младежите. Аз имах притеснение също и от добрите резултати в контролите, често се получава така. Но горе главите, наистина не е станала трагедия. Сега да се финализира сделката, да знаем, че имаме собственик, че сме финансово обезпечени! Колко бавно ни се вижда, че се строи стадиона? Толкова мъчително е и изграждането на добър отбор, не е по-лесно. Някои дават пример с Абрамович, и за него не е лесно. Същото е и за ПСЖ, чак сега Ман Сити заприличват на голям отбор!
0
 
 
Стига с тази завист, отборът се справя добре! Съвсем наскоро Ботев разгроми Гигант със 7:0 пред погледа на Зингаревич. Царско село треперят заради мачът с Ботев следващата седмица!
+1
 
 
Голям интерес отстрана на мургавите безделници към гранда Ботев- с него лягат , с него стават!В интерес на истината много слаб мач за Ботев, абсолютна дезорганизираност, никой не знаеше за какво е на терена, много дефанзивна нагласа в началото, с Цикарски като нападател, това е просто несериозно! От новите никой не впечатли, може би Ребей се опита да организира играта, но бе доста разпилян.Шоколаров за пореден мач прави детинска грешка, не знам дали заслужава да е в отбора, новия Неделев просто не може да се хване и на нокъта на малкия пръст на оригинала, до Наско Илиев не достигна нито една читава топка, Работов отново разочарова, с влизането на Марио и Митко Тонев станахме малко по- агресивни в атака, Бисер също ми хареса. Верно, че е рано за изводи, но за сега чужденците не вдигат нивото, напротив. Нека да дадем кредит на доверие на новия треньор, но за сега не се забелязва някаква идея или схема на игра, която да издава установен игрови почерк!
+2
 
 
Лошо начало,но,,пилците се броят на есен''!Ще видим!
-2
 
 
Индианци, като ви разправях, че всичко е една голяма измама, като целия ви клуб, вие ми слагахте минуси. Айде със здраве братушки :))) И Гомнежа и той няма да стане. Пимка ви лъжат, после да не кажете, че не съм ви казал. Казах ви за купите, за силата на Локомотив, че ще дойде 6:0 еми какво да направя, че познавам толкова :)))
-1
 
 
След ПЕТАта и 6:0, тази загуба е най-малкия ви проблем. Горе главата, още можете.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Проблем в Ботев! Оперираха основен защитник, аут е за месец
Ботев оправи картотеките на двама! Още две нови попълнения чакат
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: