ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Валентич: Феновете ни гледат само резултата! Ако не съм желан, няма проблем да си тръгна!
Автор: Стойчо Генов 00:27 / 10.05.2021Коментари (8)6272
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич направи любопитен коментар за играта на своя отбор при загубата от Левски с 0:1. Наставникът призна, че усеща недоволството от страна на привържениците и уточни, че няма проблем да си тръгне, ако ръководството на клуба реши това.

Ето какво каза босненецът след края на срещата в "Коматево":

Имахме повече шансове през 90-те минути, но не успяхме да вкараме. Всеки път, когато печелихме топката, пропускахме много шансове и не успяхме да вкараме. Беше труден мач, много е трудно за всеки, който обича този отбор в момента. Тези резултати не са хубави и за мен, все пак аз съм този, който стои начело на този отбор,

Усещам, че има недоволство от това, че не печелим. В Ботев линията между обичта и омразата е много тънка. Разбирам цялата ситуация, която се случва тук, аз идвам от подобна страна. Ако някой иска мен да ме няма, няма проблем да си тръгна. Покрай всичко това с коронавируса аз се чувствам самотен. Но това е нормално, аз никога не се предавам. Знам, че този отбор ще играе все по-добре и по-добре. Това ще стане с течение на времето, убеден съм.

Ако отборът реши, че няма нужда от мен ще си тръгна. Аз от първи ден давам всичко за този клуб, знам какво сме постигнали, имам респект към играчите и целия щаб. Загубихме много мачове, но имаме организация. Все още обаче това не е достатъчно, за да победим, въпреки че се подобряваме.

Всички виждат само резултата, феновете не виждат как сме играли, а само крайния резултат. Смятам, че отборът сега е по-добре от преди. Създаваме ситуации и в един момент ще постигнем резултати.

Не сме първият отбор, който губи толкова много мачове. Никой не е доволен, аз не съм доволен и Зингаревич не е. Знаем какво се случва на всяка трненировка.

Имам пълен контрол със ситуацията с Тодор Неделев. Искаме той да остане, но всичко зависи от него и неговия агент. Ако искат по-добър контракт, трябва да ни кажат. Ние предложихме много добра оферта. Всички искат да го видят следващия сезон тук. Говоря с него всеки ден.

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
5 месеца го търпим и накрая ние феновете сме се интерисували само от резултата, НЕКЕДЪРНИК. Май ни бъркаш с публиката на локомотивА, НЕЩАСТНИК...
0
 
 
До вчера беше Вали днес е Вальо, селянките имат силни чувства.
+1
 
 
Явно за пореден път за новия сезон ще се прави селекция за нов отбор.Както през последните години - на всеки 6 месеца нов отбор...Според мен всичко тръгва от собственик/който да се интересува ежедневно какво се работи в неговия тим/,управителен съвет,изпълнителен директор,спортен директор,старши-треньор и спортно-технически щаб."Ботев"Пловдив има в момента само голямото си име и многобройните си фенове!Нищо друго не е нужното ниво и то от години!!!
+1
 
 
Абе,тренер,ти счупи тъпомера след мача във Варна,кой да ти вярва сега? Да този мач стояхме по-добре,но с кой играхме! Този левски е най-слабия в историята,играха със седем юноши и пак ни биха! Вратаря им с форма на тюлен го направихме герой! Ако не беше гола на Рангелов с/у Етър,ние изпадахме! Срам!
+3
 
 
Още един ,дето давал всичко от себе си.. И ние какво да гледаме бе-резултата трагичен, а играта-два пъти по-трагична! Да дойдем да ти гледаме тренировките ли!? Какви са тия нещастни некадърници, които ритат топка с жълта фанелка-кой ги доведе, кой ги избра? В един момент щял да постигне резултати- кога ще е тоя момент- през 2038 г. ли и тоя момент-само един такъв краткотраен ли ще е? Че ние от махалата да се съберем ,ще играем по-добре отколкото тая паплач !
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 10.05.2021 г.
+2
 
 
Ей затова ги мразя зимните селекции, защото се натъпчем с ненужници, после се чудим как да се оттървем от тях и пак сме без подходящи играчи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: