ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев разгроми Гигант със 7:0 пред погледа на Зингаревич
Автор: Стойчо Генов 16:46 / 20.01.2021Коментари (12)9153
Ботев (Пловдив) започна с разгромна победа контролите през 2021 година, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жълто-черните надиграха третодивизионния Гигант (Съединение) със 7:0 на централния терен на базата в Коматево. Спарингът бе изгледан от бъдещия собственик на клуба Антон Зингаревич.

Руският бизнесмен бе в компанията на своя представител за България Александър Олскан и Илиян Филипов, чиято фирма строи в момента стадион "Христо Ботев". Тримата от днес са членове на новия Съвет на директорите. С тях на трибуните беше и испанецът Даниел Серехидо, който се очаква да поеме функциите на изпълнителен директор.

Хеттрик за домакините записа Иван Василев, а по веднъж се разписаха Кристиан Добрев, Салиф Сисе (два пъти) и Стефан Попов.

Ботев поведе в резултата след гол юношата Иван Василев в 22-ата минута. Попадението дойде след комбинация и голова асистенция на дебютиращия с жълто-черния екип Реда Рабей.

В 31-ата минута Иван Василев удвои. Славчо Шоколаров финтира защитата на гостите и пусна прехвърлящ пас към Василев, който отклони топката с глава за 2:0.

Седем минути по-късно Иван Василев оформи своя хеттрик. Атаката почна от Реда Рабей, който отне топката пред вратата на Гигант и пусна пас към Кристиан Добрев. Той подаде към Иван Василев, а нападателят изпревари защитник в синьо и засече за 3:0.

В добавеното време на първата част Иван Василев изведе с пета Кристиан Добрев, който прехвърли технично вратаря на Гигант за 4:0.

В 66-ата минута Станислав Маламов изведе през центъра Салиф Сисе. Той надбяга защитата на гостите, преодоля вратаря и от малък ъгъл насочи топката в мрежата за 5:0.

Четвърт час преди края Станислав Маламов проби по десния фланг и центрира към точката за изпълнение на дузпа. Там Стефан Попов бе оставен непокрит и засече с глава за 6:0.

В добавеното време Салиф Сисе отбеляза втория си гол в мача, засичайки с крак центриране от десния фланг на Филип Филипов за крайното 7:0. 

Ботев игра в състав:

Янко ГеоргиевВиктор ГеневСтанислав Работов, Марио Младеновски, Бисер Бонев, Славчо Шоколаров, Мите Цикарски, Реда Рабей, Георги Трифонов, Иван Василев, Кристиан Добрев (Георги АргилашкиСалиф Сисе, Станислав Маламов, Димитър Пройчев, Стефан Попов, Атанас Чернев, Филип Филипов).
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Младите се стараят, на треньора ще му е трудно да прецени кои да останат, кои да бъдат отдадени под наем и т.н. Същото се отнася и за някои от опитните. Но едно е сигурно, с този састъв нямаме класа.
на 20.01.2021 г.
-2
 
 
вай вай кънари многу дубри нащи мумчета таз година ша мачками дубре чи бат ангил дукара руснака за да станим пак шампоани.ъй ъй кънариее ний па ша съ върним на върхът тува си е саму наща съдба да живее бат ангил.
+6
 
 
Буферите продължават със смешните постове и сериозно следят темата, което означава, че са притеснени. Двама от махалата даже свещи палиха Зингаревич да се откаже. По-безсилни постове не съм виждал....И много загрижени с кого играем контролите. Даже и акъл дават...
-1
 
 
Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. На тия ли се продадохте ???
+1
 
 
Мангалите доста изкъсо следят новините за Гранда на Пловдив очевидно много ги вълнува дори и контролна среща
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: