ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев последва Локо и също се обяви против палатковите лагери
Автор: Стойчо Генов 18:26 / 07.08.2020Коментари (49)7678
©
ПФК Ботев (Пловдив) последва съгражданите си от ПФК Локомотив и също излезе с официална декларация срещу палатковите лагери, които бяха премахнати от полицията по кръстовища и пътни артерии в страната.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на "жълто-черните":

ПФК Ботев Пловдив не подкрепя действията на хората от палатковите лагери, които бяха разположени на кръстовища и пътни артерии в цялата страна.

Създадените блокади спират свободното придвижване на гражданите и затрудняват особено работещите жители.

ПФК Ботев Пловдив категорично одобрява действията на органите на МВР във връзка с премахването на палатковите лагери от кръстовища и пътни артерии и подкрепя законността в страната.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ботев !!! Против протестите ! Нещо сте се объркали !!! Както би казал поета( на който носите името Тъпаци ) : За няколко гроша се продадохте ! Вие скапаняци сте по - големи Идиоти от ГЕРБ ! Вие предадохте хората !!!
0
 
 
Такова падение на клубовете е признак на клиентелизъм и сервилност. Колко жалко ! -Ще взема да възстановя Шипка Пловдив - в жълто и червено и ще ми напомня на моя Ботев ,когато ги нямаше Шматките които го превърнаха в Резил.
0
 
 
Няма такава тъпотия. Президентите и ръководните органи на двата отбора, могат да изразят гражданската си позиция и мнение единствено от собственото си име. Няма как, да вкараш името на Ботев или Локомотив в тази политическа игра.Грешка и на двете ръководства. Да, ние сме фенове, но сме и граждани на БГ. Любовта към отбора и гражданската позиция са две различни неща.
-1
 
 
Какво общо има футбола с барикадите? Аз съм привържаник на ПФК БОТЕВ Пловдив, но не заемам позицията на ръководството.Вместо да се замислите за играта на отбора и това как да подобрите състоянието на клуба вие се занимавате с политика. Наведена глава сабя не я сече. За мен лично вие не сте привържаници на Ботев.
0
 
 
БРАВО НА РЪКОВОДСТВОТО НА БОТЕВ!!! Няма как една шепа пияни, дрогирани, безработни и мързеливи лумпени да блокират живота на работещите и честните хора в града.Полицията е твърде мека към тези разбойници, повечето от които са там заради парите от Божков или заради червеното недоразумение Радев.Свободата е и свободно придвижване на ВСИЧКИ граждани и никой няма право да ми пречи.Само Ботев!
0
 
 
Защо го правите .Защо вървите срещу самите себе си.Да се харесате на Зико ли.
-1
 
 
За собствениците и играчите е ясно. Ситият на гладния не вярва.Но ако и феновете подкрепят тази позиция,ще е много жалко.
-1
 
 
ПРЕДИ СЕ КЛАНЯХА ПРЕД ПАМЕТНИКА НА БОТЕВ В ГРАДСКАТА ГРАДИНА СРАМММ...
-1
 
 
Баща ми от отвъдното,ще ви благославя.Не заслужавате името на Хр.Ботев.....жалко,на времето ботевистите се овлажняха пред паметника му в градската градина,а днес се продадохте за едно канче леща ни съвест,ни достоинство....сраммммм...от Пловдив ли сте....нямаше такива Пловдивчани.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: