ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зингаревич - от Висшата лига, през връзки с мафията и укриване в САЩ, до Коматево
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:42 / 11.01.2021Коментари (52)21718
©
Смятаният за сигурен нов собственик на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич има интересно минало. Семейството на руснака е сред най-богатите в Русия, а той е попадал под ударите на закона и дори се е укривал в САЩ.

Антон Зингаревич е роден на 17 март 1982 година в Санкт Петербург, но животът му преминава далеч от родината. Той завършва "Предприемачество" в Лондон, където и живее до днес.

През 2012 година започва футболната му авантюра като закупува небезизвестният отбор на Рединг. Със Зингаревич като собственик, "кралските поданици" спечелват промоция във Висшата лига, но само сезон по-късно изпадат. През 2014 година, младият бизнесмен продава пакета си акции и се сбогува с Рединг.

По-късно той закупува датския Фремад Амагер. Към момента отборът е в средата на таблицата на Първа дивизия.

Официалният бизнес на Антон Зингаревич е свързан с енергетиката, пише Топспорт. Той обаче дълго време е имал сериозни проблеми с правосъдието.

38-годишният руснак е бил разследван за присвояване на 2,5 милиона рубли и организиране на престъпна група, съобщава БТВ. Разследването е подновено преди година, а Зингаревич известно време се е укривал в САЩ, тъй като страната няма договор с Русия за екстрадиция.

Испанската медия "Vozpopuli" пък разкрива, че Зингаревич се е срещал с руски мафиоти в Марбея. Медията твърди, че на 8 март 2018 година, той е бил засечен с един от най-влиятелните нарушители на закона в световен мащаб - Василий Христофоров.

Със спорно минало, Антон Зингаревич отправя обещания за светло бъдеще на Ботев (Пловдив). Дали той ще изпълни амбициите си в Коматево, предстои да разберем съвсем скоро.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Жълта измет безподобна !!! Това сте вие, един х.. ви е правил всичките. Тръгнали да ми говорят за президенти измамници и не знам си какви ахаха, четете сега внимателно и да няма после пак неразбрали от малки и големи кретени. В зората на демокрацията ДЕНУЧИ виден италиански измамник!!! Малко по късно брокерите,собственици на банка ограбиха народа по пирамидалната схема !!! Някъде след това един шопар Васил Нинов,заловен по късно в гърция с голямо количество хероин, вероятно още е в затвора там !!! Идва ред на единствения който ви обясни какво заслужавате ахаха ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ, друг е въпроса че отговорните ви фактори от анархо-кретенската ви публика бяха при него на заплата !!! И след него и след дълго дълбоко гърло с приближени до ДПС визирам Ирен Кръстева( майка на свинчо ) ви пое НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ в съвременната история на България Цветан Василев !!!!!!!! Сега сте на ред да ви вземе отново човек от същата свита това е на 101% сигурно защото нали се сещате че без да е в тези кръгове няма как някой да се сети че съществувате просто ей така ! Дайте таман съм почнал да пиша да ви напомня и малко факти от близкото минало че и до днес.... през годините след тъй наречената демокрация и със всичките тези пари на изброените по горе имате едно четвърто място ( най-скъпото в историята ) и една дадена купа от измисления лудогорец за 11 коефицент и дори братя домусчиеви не присъстваха на този мач !!! А за ЛОКОМОТИВ Пловдив 1 шампионска титла, 1 купа на България, 2 супер купи !!!! И тотално доминиране над вас, МЪРШИ КРИВОГЛАВИ !!!! АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ С ПРОПАГАНДАТА КОЛКО СТЕ "ВЕЛИКИ".
+4
 
 
Аз не съм нито от Ботев,нито от Локо. Аз съм пловдивчанин. Харесвам и Спартак и Марица. Но в последните години съзирам,че чрез този сайт има индивиди,които сеят омраза,жлъч и злоба и от двата отбора. Особенно дежурни са обаче доказано червени боклуци,като локомотив ПД и Wind Пригласят им разни "любимци" и колегиални лекенца. Споменавам черно-бели феЙнове,защото те са активните в нещастието към противника. И понеже много омраза и подигравки има ,знам кое ще ги излекува. Точно с тоя "мафиот" да им се построи стадиона,да станат шампиони и да бият противника си с 6:0. Тогава на гореизброените ще им се спука жлъчката. А това ще стане. Чопъра не греши! Аз съм пловдивчанин ,а не чукундур от село. Помня и 1963 и 1967г. Помня и 2004. Тоя млад милиардер с парите на татко си поне не го наричат мутра,като онзи вашия дето го гръмнаха. Руснак е! А вие русофилите с червени задници от партията на КурНелка ,много обичате руснаците и Путкьов. Що не се радвате ,че е дошъл пич от любимата ви Русия ? Щото не е при вас! Нали ? Ако беше дошъл да замени Крушо щяха да ви цъфтят задниците от щастие. Мамичката ви ку*виенска :)
+4
 
 
а е няма други кат нас сингарелите от Лаута .Целувахми асфалта след гумите на колата на Жоро Белото в знак на признателност .няма други като нас .саде локо
+4
 
 
Е, друго си е собственик да ти е най-големия наркотрафикант, изнасилвач, крадец, убиец и мафиот. Да му правиш плочи и да му се кланяш като на някакво божество. Друго си е да имаш турци за президенти, друго си е да имаш най-много убити собственици хахахах Фончовци, скоро идват изборите и Крушо си хваща еднопосочния за Аржентина. Мислете по тоя въпрос, а не за нас.
+3
 
 
Точно такъв ни трябва. Локомотивци станаха шампиони с един от най големите престъпници в историята на България. Наркоман, убиец и изнасилвач. Паметник му издигнаха. Сега намират кусури на един финансов мошеник Имайте малко срам.
+3
 
 
Защо тия завистливи коплексирани миризливци не си припомнят техните" президенти" и съдбата им? Мартеницата, Илиев, Тасев,имаше и още един дет гръмнаха,ама му забравих името, Галка,Тото Динев-това са все изтънчени естети,нали? Хора на изкуството един вид!Забравиха манговците кога всеки ден пускаха по три декларации, кога панаир със захаросани ябълки правеха на лайнаута и тръгнали сега сметка да държат, да нищят и разплитат кой какъв бил.А те- непорочни като калайджийска невеста/ за Илко само една такава трябва/! Я си трайте сега в маалата,че вали дъжд,не става да ходите да търсите найлон!
+4
 
 
Единственото общо между привържениците на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив е, че и едните и другите се будят сутрин първо с мисълта за Ботев Пловдив. (справка-публикациите по темата)
+5
 
 
Разследването не е подновено преди година, а е прекратено преди година с Постановление от 25.01.2019 година, вероятно грешка при превода! Ние нямаме избор, няма опашка от кандидати да ни издържат. Алтернативата е Сдружението. Най-голяма сигурност ни дава информацията, че при осъществяване на сделката много пловдивски бизнесмени биха сключили спонсорски договори. Това би ни дало финансова сигурност и при оттеглянето на Зингаревич. Но няма смисъл да се мисли в тази посока. Който и да ни стане собственик, може да ни зареже. Ако той има планове да печели от Ботев, това не може да се случи преди да бъде построен Колежа. А само това да се случи, пак си струва риска, че може да се окаже играч!
на 11.01.2021 г.
-3
 
 
Тонката идва да врътне някоя игричка и да си ходи - то е ясно. То като се замисли човек - да издържаш ФК Сдружение не е чак и толкова скъпо - по едно кожено кебапче на човек и за тях е на практика Бог. Като си тръгва и една пета ще им забие в дупиту, ама то това на жълтурите си им влиза като фреш.
-5
 
 
Като му чета историята е взел Ботев защото Локото са заети, мисля че често обича да изчезва когато се налага, дано греша!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: