ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев (Пд) поиска отлагане на мача с Ботев (Враца), изпрати две писма до БФС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 07.04.2021Коментари (5)4923
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев (Пловдив) е поискало от БФС да отложи мача срещу Ботев (Враца). По програма двубоят от 23-ия кръг на Първа лига е утре (8 април) от 17,15 часа във Враца.

"Ботев (Враца) направи публично изявление, че някои техни футболисти са дали положителни тестове. Изненадващо за нас, няколко дни по-късно, официалната страница на клуба в социалните мрежи съобщи, че тези играчи вече тренират, преди да е изтекла карантината им. Допитахме се до БФС с молба случаят да бъде разследван, както и мачът между нашите два отбора да бъде отложен, докато ситуацията не бъде изяснена", заяви пред Спортал изпълнителният директор на "жълто-черните" Даниел Сереидо. 

"На първата ни молба получихме кратък имейл от БФС, в който ми отговарят с отговор от страна на Ботев (Враца). От клуба опитаха да отрекат това, което са публикували в собствените си профили в социалните мрежи. Какво друго биха направили? Това е очевидно защитна позиция от страна на Ботев (Враца). БФС само ни препрати този мейл, без да предприема никакви други стъпки, което ме изненадва. След това изпратихме ново писмо до БФС, в което отново помолихме за разследване на случая, което засяга и двете страни, както и общественото здраве. В това писмо отново поискахме отлагане на мача, докато не бъде проведено разследване. И разследване не означава да попиташ другия отбор дали имат болни, или нямат. Означава да вложиш всичките си сили, за да разясниш ситуацията по независим начин. Към момента и 24 часа преди мача не сме получили отговор на писмото. Не разбирам как е възможно това в професионално първенство и в тази ситуация с пандемията. Според мен на подобна ситуацията трябва да се обърне сериозно внимание. Въпреки това не сме получили отговор. Поне се надявам да не получим отговор на писмото ни под формата на изпратен съдия за много важния ни мач със Славия след няколко седмици", допълни още испанският шеф на Ботев (Пд).
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Това испанче е научило целия репертоар- пълен набор с мурафети
0
 
 
Стига сте хленчили! Колегите ви от Враца са се майтапили, а вие се хванахте. Балъци!
-1
 
 
Цял живот са били такива мръсни кучета жълтите помаци. Винаги гледат другия. Тяхната работа винаги е била "крадеца вика дръжте крадеца"... Затова цяла България ги мрази. Винаги с лъжи и мушенгии са вървяли напред, и винаги с топене и гледане да изкарат другия виновен. Жълта сган, така в лъжи и измами им мина животица, добре поне че ги наказахме завинаги с ПЕТАта и 6:0, та да им държи влага докато са живи.
+1
 
 
Г-н Серехидо,добре дошли в Абсурдистан!На всеки интелигентен човек стана ясно,че футболистите на Враца дали положителен тест не са спазвали задължителната карантина от 14 дни наложена от МЗ."Тука е така"!Законите на нашата мила татковина би трябвало да се спазват от всички.През миналия сезон най-ощетен беше силния отбор на "Черно море"който поради многото заразени футболисти/обявени кои са и спазили задължителната карантина/пропусна възможността да играе в ЛЕ, защото реално беше по-силен отбор от "Славия"София и "Ботев"Пловдив играли бараж.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: