ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Славчо Атанасов за играчите на Ботев: На терена сякаш не бяха мъже, а нескопосани балерини
Автор: Стойчо Генов 12:54 / 30.11.2020Коментари (9)5894
© Plovdiv24.bg
Бившият кмет на Пловдив и настоящ депутат Славчо Атанасов изказа огромната си болка от историческата загуба с 0:6 на своя любим клуб Ботев в пловдивското дерби срещу Локомотив. Атанасов използва личния си профил във Фейсбук, за да напише прочувствен коментар.

Plovdiv24.bg публикува текста на Атанасов без редакторска намеса:

Ботевист съм от четири поколения. Дядо ми ме е завел за първи път на стадиона, когато съм бил на три години. Имам чувството, че тези момчета не сьзнават каква фланелка носят. На един велик клуб, който е премазвал на терена вечните колоси "Барселона" и "Байерн" Мюнхен. Това е отбор, който накара футболен гений, като Дитер Хьонес, да падне на колене в центъра на терена след края на мача, да вдигне ръце към небето и да се прекръсти, благодарен на Бог, че са оцелели от ада в Пловдив.

Когато облечеш тази фланелка, тя изгаря. Не можеш да загубиш от вечния съперник с шест гола. Да, "Локомотив" в момента е по-добрият отбор, но това, което ме вбеси е бездушната игра. На терена сякаш не бяха мъже, а нескопосани балерини.

Прав е Крушарски, че и той, ако беше вътре, щеше да ни вкара гол. Иначе, стадионът ще стане. Ще стане, в името и паметта на Чико, Гошо Славков, Виден Апостолов и всички легендарни футболисти, които сега се срамуват около Бог на небето. Ще стане и за вярната ни публика. Ще стане, защото това просто е "Ботев" Пловдив. Велик клуб.

Иначе, поздравления за "Локомотив" и се гответе за РЕВАНШ. На всички ботевисти: "Горе главите, "БОТЕВ" Е ВЕЧЕН!"
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Поздравявам Славчо Атанасов /един човек направил много за Ботев - върна и стадион "Христо Ботев" от държавата/, че припомня такива легендарни моменти, които по-младите ботевисти не ги знаем, не сме гледали, а само сме слушали. Да свалиш най-добрата деветка на европа навремето - Хьонес на колене да се кръсти от ужас е велико. Добре е да се знае, че Ботев е клуб с величава история и звездни моменти, не е посредствен, провинциален отбор с тежки комплекси, като някои други. Много е прав Славчо, загубата не тежи толкова много, вбесява ни бездушната и празна игра, без сърце и без страст. Такива балерини нямат място във вековния отбор. Защото Ботев наистина е вечен! Любовта към жълто-черната идея също.
+1
 
 
Браво, бат Славе, много силни думи си казал! Имахме нужда някой да повдигне духа на феновете. Евала ти, от сърце говориш. И най-важното, напълно си прав, колелото се върти. И ние сме ги били два пъти с по 5:0, даже през второто полувреме спирахме да играем, че да не им вкарваме повече. Ама те не са интелигентен отбор и тия фини неща не ги отбират. Както казваш БОТЕВ Е ВЕЧЕН и РЕВАНШ ЩЕ ИМА Защото това просто е БОТЕВ - ОТБОРЪТ НА ПЛОВДИВ
-1
 
 
Славчо и ти си една селска бичкия 4-то поколение селяк...айде в Строево в родния дом.
-1
 
 
Кой е този Славчо-педофилаааа на кой са тези потни очила, кой сега се моли в джамия и кой развява турски знамена!
+1
 
 
4то поколение ботевист ? Че ти си първо поколение уж "пловдивчанин" бе карловски чукундур.Дядо ти явно е бил роден около 1912г и едва ли е виждал футбол освен на мач на Торпедо Карлово. Какво 4то поколение ботевист,като праДядо ти не е чувал за футбол,камо ли за Ботев Пловдив.
-2
 
 
Чакаме го реванша с нетърпение ...:) ! Не искам да изпадате не искам и фалита ,даже ще дам пари за вас просто такова густно нъкъде не мога да си платя за 5лв да сте живи и здрави ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: