ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с тежка загуба от ЦСКА-София, Неделев отново се контузи
Автор: Стойчо Генов 16:19 / 06.12.2020Коментари (8)6873
Ботев (Пд) загуби от ЦСКА-София с 0:3 в мач от 15-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Тибо Вион (21), Али Соу (58) и Брадли Мазику (68) вкараха за "армейците", а капитанът на "канарите" Тодор Неделев отново получи контузия и бе заменен принудително в 35-ата минута.

По този начин жълто-черните продължиха негативната си серия и вече 4 поредни шампионатни двубоя не могат да отбележат гол. Възпитаниците на треньорския тандем Петър Пенчев - Георги Онов останаха с актив от 14 точки.

Ботевистите имаха великолепен шанс в 12-ата минута. Тодор Неделев отправи чудесен пас към Мите Цикарски, който бе оставен непокрит в наказателното поле на гостите. Левият бек шутира, но встрани от вратата, пазена от бразилеца Густаво Бусато.

ЦСКА-София откри резултата при първия точен удар въобще в мача. В 21-ата минута Юга изведе Тиаго Родригес и той почти от аутлинията върна назад към дузпата. Там Енрике се размина с топката, но тя отиде при Тибо Вион, който с топовен шут с левия крак я прати под гредата за 0:1.

Две минути по-късно Тодор Неделев изпита сериозна болка в лявото коляно и получи лекарска помощ. На няколко пъти капитанът на "канарите" се връщаше на терена, но в крайна сметка в 35-ата минута бе заменен принудително от Кристиан Добрев.

В 58-ата минута ЦСКА-София окончателно уби интригата в двубоя с втори гол. След изпълнение на тъч последва центриране, при което Али Соу получи топката с гръб към вратата. Нападателят гардира добре, преодоля пазещия го Виктор Генев и с мощен шут с левия крак я прати в мрежата за 0:2.

Десет минути по-късно преднината на "армейците" стана класическа. След центриране отдясно Брадли Мазику засече с глава, но вратарят Георги Аргилашки изби. Топката обаче се върна отново в Мазику, който при добавката бе точен - 0:3.

Ботев игра в състав:

Георги АргилашкиСтанислав РаботовВиктор ГеневМаркиньос Педросо, Мите Цикарски, Филип Филипов, Джонатан Перейра, Славчо ШоколаровДимитър Тонев (69- Салиф Сисе), Тодор Неделев (35- Кристиан Добрев), Атанас Илиев (82- Георги Трифонов).

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ся като дойде руснака икът почнете да биете център и ще стане работата
-1
 
 
Стоян канара каза а сте барнали отбора и треньора ставал от Маричката и в знак на протест щял да излее сюргюна пред говняжа.
+1
 
 
Е те като ви построят стадиона ще почнете да играете.Даже може и да вкарате някой гол на празна врата.Кючекчията ще отслабне и ще играе вече.Вие нали сте гранда на Пловдив.Гранд резила на Пловдив
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.12.2020 г.
+3
 
 
Да си събират багажа Фильо, макето, шоколада. Генев няма нищо общо с предния му престой при нас, а на Работов да му е ясно, че е мнооого далеч от играта за поста си, на който играе. Илиев забрави накъде е противниковата врата, а чужденците - с тях и без тях. Пълна демотивация на отбора, треньорите - никакви, вратарите кръгли нули и двамата.
0
 
 
Тея треньори- Пенчев и Онов малоумни ли са, страхливи ли са, защо пускат контузения Неделев, вместо да влезе здраво надъхано момче, ако трябва да е и от школата? Защо се рискува здравето на Тошко? Не можаха ли за започнат с друг футболист и при нужда да влвезе накрая за 15-20 минути, да освежи играта? И какво беше това мотане - падане ставане, те не могат да вземат решение за смяна?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: